Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–4



Ο Λύγκος με πέναλτυ ανοίγει το σκορ (0-1)

Προκρίθηκε στον τελικό από χθες ο Αήττητος, μετά την ευρεία νίκη του με 4-0 επί του Παλληνιακού στην Παλλήνη. Με καλή εμφάνιση και καλύτερη αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες από την γηπεδούχο ομάδα, οι φιλοξενούμενοι και πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, απέφυγαν τα δύσκολα στο τέλος του α’ μέρους και στις αρχές του β’ ημιχρόνου και πήραν εύκολη τελικά πρόκριση, αφού η ρεβάνς αναμένεται να έχει τυπικό χαρακτήρα. Η ομάδα της Παλλήνης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα…
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αήττητος είχε ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων κι έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 29' με τον Λύγκο (σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ)! Αμέσως μετά (30’) ο Κοβάνης έπιασε διαγώνιο σουτ μόλις άουτ και σε άλλη φάση κεφαλιά του Κυριόπουλου απέκρουσε ο Κονόμι.
Στο 40' ο Λύγκος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτυ (δόθηκε χωρίς την παραμικρή παράβαση στον Κοσμά) και πέτυχε το 0-1. Οι παίκτες του Αήττητου αντί να πανηγυρίσουν το γκολ, έτρεξαν και ασπάσθηκαν τον τερματοφύλακα του Παλληνιακού Αραχωβίτη, δείχνοντας έτσι την συμπάθειά τους που έχασε τον πατέρα του την περασμένη εβδομάδα!
Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά ο Κοβάνης κι ο Κούσης δεν τα κατάφεραν (με την …βοήθεια και του Κονόμι).
Στο β’ μέρος πάλι ο Παλληνιακός πίεσε κι έχασε ευκαιρίες (με Κυριόπουλο και Μαγέτη) αλλά ο Αήττητος ξεπέρασε το καλό διάστημα απόδοσης των γηπεδούχων και με γρήγορες επιθέσεις πέτυχε στο 60’ με κοντινό πλασέ του Σκούμα το 0-2. Στο 75' ο νεοεισελθών Γκούμας με σουτ σημείωσε το 0-3 και στο 90’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Πολυχρονιάδης, Γκόντα.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας (77' Μαργέτης), Χαρίσης, Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (77' Μαυράκης), Καστής (65' Βυργιώτης), Κοβάνης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κονόμι, Αλεξίου, Τσέπας, Βιδάλης, Μωυσιάδης (75' Σκαφίδας), Λαλαούνης, Σέλβια (85' Αλήμπας), Λαζάρου, Λύγκος, Κοσμάς (70' Γκούμας), Σκούμας.
* Μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής του Αήττητου Πάρης Κωνσταντακόπουλος, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Έβγαλαν πάθος, διάθεση και δείξαμε πως θέλουμε να παίξουμε στον τελικό. Πάντως πρέπει να έχουμε την ανάλογη συγκέντρωση και στην ρεβάνς. Η ομάδα της Παλλήνης είναι καλή και ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα, θα παλέψει για το καλύτερο. Εμείς σκεφτόμαστε πλέον το ματς πρωταθλήματος με την Λαυρεωτική που είναι επίσης σημαντικό». Επίσης, ο τεχνικός του Παλληνιακού Παναγιώτης Χριστοφιλέας, είπε: «Συγχαρητήρια στον Αήττητο για την νίκη και την προσπάθεια που έκανε. Εμείς ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί δεν μπορέσαμε να σταθούμε όπως θα θέλαμε».

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money