Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Φάση από τον αγώνα

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΝΟΙΞΗ 3–0
Ασταμάτητος ο Γέρακας, νίκησε με 3-0 την πρωτοπόρο Άνοιξη! Μετά πάροδο 8 αγωνιστικών ο Γέρακας έκανε την μεγάλη έκπληξη, αφού στο α’ ημίχρονο η Άνοιξη απέτυχε να σκοράρει στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε και ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας αναδείχθηκε σε σωτήρα της ομάδας του…
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45’ με κτύπημα φάουλ του Παπαβασιλείου από 25 μέτρα (1-0)! Η Άνοιξη είχε την υπεροχή κι έχασε ευκαιρίες με σουτ του Δρόσου στο 12', με διπλή ευκαιρία των Τρακάκη-Δρόσου στο 26', με κεφαλιά του Κυριάκη στο 27' και ενέργεια του Τσεβά στο 30'. Στις περισσότερες περιπτώσεις επενέβη ο Φελέσκουρας, κορυφαίος του αγώνα. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους υπήρξε «κράτημα» στον Δρακόπουλο εντός περιοχής, που δεν …συγκίνησε τον διαιτητή, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.
Στο β’ μέρος η Άνοιξη συνέχισε να πιέζει αλλά κάθε επιθετική ενέργεια του Γέρακα κατέληγε σε γκολ! Στο 49' σουτ του Κεφάλα απέκρουσε ο Φελέσκουρας και στο 52' νέο σουτ του Δρακόπουλου έσωσε ο τερματοφύλακας του Γέρακα. Στο 55’ ο Γέρακας κέρδισε πέναλτυ σε χέρι αμυντικού και ο Κυριάκης διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και ν’ αποβληθεί. Ο Δελάρδας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ (2-0). Στο 65’ ο Καλούδης με σουτ εκτός περιοχής, κι αφού έφυγε μόνος του από το κέντρο του γηπέδου, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γκόντα, Β. Τζαφόλιας. Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για λάθη του διαιτητή.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Καρλατήρας, Μίαρης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Καγιάς, Παπαβασιλείου, Τσιροζίδης (70' Πατρινός), Δημητριάδης, Δριλάκης (78' Χριστοφυλόπουλος), Καλούδης (87' Βλαχιώτης), Δελάρδας.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Κόλλιας, Χουζούρης, Τρακάκης, Κυριάκης, Μπαξεβάνης, Ράλλης (60' Δαρζέντας), Δρόσος, Τσιούμας, Δρακόπουλος, Κεφάλας (68' Λαζαρίδης), Κ. Τσεβάς (68' Γεωργούσης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–0
Μόλις στο 86’ κατάφερε ο γηπεδούχος Παλλαυρεωτιός να κάμψει την αντίσταση του ελλιπέστατου Αφιδναϊκού, που παρατάχθηκε με 11 μόνο παίκτες και τερματοφύλακα τον σέντερ-μπακ Γιάννη Νικηφοράκη! Η ιστορική ομάδα του Λαυρίου έχασε σωρεία ευκαιριών, καθώς ο Νικηφοράκης αναδείχθηκε σε μορφή του αγώνα με τις αποκρούσεις του!
Τελικά, στο 86’ ο Κώστας Παπαδόπουλος με δυνατό κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα, προσφέροντας στον Παλλαυρεωτικό την νίκη και τους 3 βαθμούς που τόσο ήθελε… Επίσης, συντήρησε το αήττητο σερί 13 αγωνιστικών, με 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ο Αφιδναϊκός αντιμετώπισε πρόβλημα με πολλές απουσίες στελεχών του από τις συχνές αποβολές αλλά και τις ανάγκες της εφηβικής του ομάδας, που έδινε κρίσιμο αγώνα πρόκρισης το πρωί του Σαββάτου.
Διαιτητές: Καρράς – Περδίκης, Μπαλάγκα.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης, Κωνσταντινίδης (64' Μπαλόπητας), Πάνου, Ζουμάς, Μωραΐτης (20' λ.τρ. Δημητρόπουλος), Ασλάνι, Παπαγεωργίου, Κ. Παπαδόπουλος.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Νικηφοράκης, Γκιόλλα, Μπεκάι, Μαρ. Ζουβερέλλης, Δήμας, Καραγιάννης, Δημ. Ζουβερέλης, Τσαλίδης, Δημ. Κουτσούκος, Τσάδαρης, Χρ. Κουτσούκος.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2–0
Καθαρή νίκη των Καλυβίων επί της ισχυρής Σταμάτας, ύστερα από πολύ δυνατό και δύσκολο διαιτητικά παιχνίδι.
Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 44' με σουτ του Μάτι, μετά από συνδυασμό και πάσα με τακουνάκι του Αλεξίου στον σκόρερ (1-0). Στην αρχή του β’ μέρους (47’) ο Οικονομίδης με κεφαλιά (σε κόρνερ του Μάτι) πέτυχε το 2-0.
Στο 65' απεβλήθη ο Δημ. Οικονομίδης για κτύπημα στον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 80' απεβλήθη και ο Τίμος Τσομπανάκης, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στο 87’ απεβλήθη και ο Χαμπέρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Σπυρόπουλος, Μακρής. Όλοι συνεχάρησαν το «τρίο» για την καλή τους διαιτησία.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασχάλι, Τίμ. Τσομπανάκης, Φάν. Χριστόπουλος, Κετέογλου (85' Λευθεροχωρίτης), Κρασσάς, Ζατσελλάρι (46' Απέργης), Αλεξίου (70' Ντίνος), Δημ. Οικονομίδης, Μποτσιβάλης, Μάτι.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πετράκης (60' Πρωτοπαππάς), Τσατσαράγκος (90' Σάββας), Σμυρναίος (62' Δημητρίου), Μπόρας, Χαμπέρης, Χρυσανθόπουλος, Άννινος, Κ. Πέππας, Μπουρτζαλιάνι, Μπερμπάντης, Φαραντάκης.
* Ο προπονητής των Καλυβίων Θανάσης Πετούρης, δήλωσε μετά τον αγώνα ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, εξηγώντας ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–1
Σε ματς ντέρμπυ ο Παθιακάκης επικράτησε του ισχυρού Πρωτέα με 2-1, όταν οι φιλοξενούμενοι από την Π. Φώκαια έμειναν με 10 παίκτες. Ο Παθιακάκης είχε ως πρωταγωνιστή και σκόρερ τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Ιορδανίδη, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στην νίκη. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τον Παθιακάκη λίγο καλύτερο στο β' ημίχρονο.
Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Ντρένοβα και ζήτησαν πέναλτυ σε …χέρι αμυντικού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κτύπημα φάουλ του Παπακωνσταντίνου. Ο Πρωτέας αντιμετώπισε και τραυματισμούς των Διακορώνα και Τσιάτσιου με υποχρεωτικές αλλαγές. Με την έναρξη του β’ 45λέπτου, μόλις στο 47’, ο Παθιακάκης άνοιξε το σκορ με προβολή του Ιορδανίδη μετά από κόρνερ του Ρόμπολα (1-0).
Στο 55' ο Πρωτέας ισοφάρισε με πλασέ του Χύκα, ύστερα από φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Μεϊντάνη (1-1). Όμως στο 61’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλαβρός και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες.
Ο Παθιακάκης ανέλαβε την υπεροχή και στο 70’ πέτυχε το 2-1. Ο Ρόμπολας εκτέλεσε φάουλ και ο Ιορδανίδης σκόραρε με κεφαλιά (2-1).
Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι κράτησαν καλά ενώ έχασαν και ευκαιρίες (μάλιστα ζήτησαν πάλι πέναλτυ στο 78', σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Αθανασόπουλου).
Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε σε 1-2 περιπτώσεις να ισοφαρίσουν με αντεπιθέσεις. Πάντως, στο τέλος ο Παθιακάκης έμεινε κι αυτός με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Ρακιτζόπουλου, ενώ είχαν πραγματοποιηθεί οι 3 αλλαγές της ομάδας.
Διαιτητές: Φωστέρης – Καραθανάσης, Παπαδιώτης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ασημάκης, Ρακιτζόπουλος, Ντρένοβα, Κατσός (72' Γερογιάννης), Αγγελίνας, Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης, Ιορδανίδης (79' Γιώτης), Νικ. Αθανασόπουλος, Αρβανιτάκης (66' λ.τρ. Κώτσαλος).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Παπαβασιλείου, Καλαβρός, Διακορώνας (46' λ.τρ. Καλαθάς), Χύκα, Αναγνώστου, Τσιάτσιος (46' λ.τρ. Κούλιμπης), Κατσούλας, Πασσάς, Μακρυπίδης (30' Θάνος), Παπακωνσταντίνου, Σκούφης.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–0
Ήταν σαφώς καλύτερος ο Αετός Πικερμίου, κι επικράτησε με 2-0 στην Ραφήνα του Θησέα Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης, που υστέρησε. Έγινε δυνατό παιχνίδι με αρκετή γκρίνια για την διαιτησία. Ο Αετός Πικερμίου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και νίκησε ένα ακόμη από τους πρωτοπόρους της κατηγορίας! Ουσιαστικά το δίδυμο Μουλλάκη–Ιωάννου πήρε το ματς με ατομικό εγωισμό…
Στο α’ ημίχρονο ο Αετός έδειξε πιο αποφασιστικός απέναντι στον νωθρό και ασύνδετο Θησέα. Στο 9’ απείλησε ο Ιωάννου με κεφαλιά και στο 24’ ο Σερμαγιάς με σουτ ανάγκασε τον πολύ καλό Τσούκα σε δύσκολη απόκρουση. Δύο λεπτά αργότερα (26’) σε διαγώνια μπαλλιά του Μουλλάκη, ο Ιωάννου σούταρε χλιαρά πάνω στον Τσούκα. Στο 40’ ο Μαγγίνας εκτέλεσε φάουλ με δυνατό σουτ χωρίς αποτέλεσμα και στο 43’ κεφαλιά-ψαράκι του Φρίγγη έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ.
Νωρίς στο β’ μέρος (47’) ο Αετός κατάφερε να πετύχει γκολ. Από λάθος του Μηναδάκη, ο Ιωάννου έφυγε σε ταχύτατη αντεπίθεση κι έδωσε πάσα στον Φρίγγη, ο οποίος πλάσαρε τον Τσούκα (1-0).
Ο Θησέας έκανε και τις 3 αλλαγές του μέχρι το 57’, καθώς οι παίκτες του ήταν «εκτός παιχνιδιού». Στο 50’ σουτ του Ζιάγκου έφυγε άουτ. Στο 58’ κόρνερ του Μουλλάκη έδιωξε ο Τσούκας και η μπάλλα βρήκε το δοκάρι. Στο 76’ ο Καραβατάκης απέτυχε να ολοκληρώσει φάση για γκολ και στο 77’ ο Τσούκας έδιωξε σε κόρνερ μακρινό σουτ του Μουλλάκη.
Ο Θησέας θα μπορούσε να ισοφαρίσει αν ο Γεωργάτος σε δύο φάσεις ήταν πιο αποτελεσματικός. Στο 81’ έχασε μεγάλη ευκαιρία από εξαιρετική θέση (σουτ ψηλά άουτ) και στο 89’ απέτυχε σε νέα κλασσική ευκαιρία!
Τελικά στο 90’ μετά από προσπάθεια και σουτ του Ρακιπλάρι στο δοκάρι, ο Άγγελος Κονταρίνης έστειλε με κοντινό πλασέ την μπάλλα στα δίχτυα (2-0).
Δεν υστέρησε κανείς από τον Αετό. Ο Θησέας λίγα πράγματα, απογοήτευσε τους φίλους του.
Παράπονα είχαν και οι δύο ομάδες από την διαιτησία του Χαρισμανίδη, για τις φάσεις του 11’ όταν βρέθηκε στο έδαφος ο Μουλλάκης και του 31’ για χέρι σε παίκτη του Αετού. Βοηθοί: Βιτσεντζάτος και Κυριακόπουλος.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Τσαγκαράτος, Σερμαγιάς, Φρίγγης, Αλ. Κονταρίνης, Γκιντίδης, Άγγ. Κονταρίνης (91’ Κιλιμτζίδης), Αρβανιτίδης, Καραβατάκης (89’ Ρακιπλάρι), Μουλλάκης (85’ Καλογραιάκης), Ιωάννου.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης (48’ Διασίτης), Μαγγίνας (57’ Μαγκουσοχατζάκης), Τασσόπουλος, Μαντόπουλος (46’ Ξύδης), Ευαγγελίου, Νικηφοράκης, Νικολέας, Ζιάγκος, Γεωργάτος, Δημητρίου.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3–2
Σε αγώνα ντέρμπυ, με εναλλαγές του σκορ, ο ενισχυμένος Διόνυσος πέτυχε σπουδαία νίκη επί του μέτριου Παμπαιανικού με 3-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αφού έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Ελευθερίου (απέκρουσε επί της γραμμής τέρματος ο Χατζής), άνοιξαν το σκορ (1-0) στο 22’ με κοντινό πλασέ του Ραυτακόπουλου (προηγήθηκε σουτ του Ελευθερίου και προσωρινή απόκρουση του Τσουνάκη). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 34’ όταν ο Παρθένης βρήκε τον Λαγό μέσα και πλάγια στην περιοχή, αυτός πλασάρισε τον Θεολόγη που απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Χατζής με πλασέ πέτυχε το 1-1. Πριν λήξει το ημίχρονο (43’) ο Διόνυσος ξαναπροηγήθηκε (2-1) με πλασέ του Σκαφίδα, που έφυγε μόνος του από το κέντρο του γηπέδου (από μπαλλιά του Αγγελόπουλου).
Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός προσπάθησε και πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει 2-2 στο 68’ με σουτ του Γιαμά από πλάγια θέση (από τροφοδότηση του Λαγού). Στο 73’ υπήρξε ανατροπή του Λαγού εντός περιοχής αλλά το πέναλτυ δεν δόθηκε και στο 83’, μετά από σέντρα του Ελευθερίου, ο Μαυροκεφαλίδης (που είχε μπει ως αλλαγή) με κεφαλιά σημείωσε το νικητήριο τέρμα του Διονύσου (3-2).
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Μπουτζουβής, Μαραγκού.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Αγγέλου): Θεολόγης, Δήμτσας, Ευαγγελάτος, Ζαβακόπουλος, Κώνστας, Βαϊόπουλος, Σκαφίδας, Αναστασίου, Αγγελόπουλος, Δ. Ραυτακόπουλος, Ελευθερίου.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Ξεφτεράκης, Πήττας, Γκόμπλιας, Λαγός, Παρθένης, Δούβος, Τσιγάρας (75’ Κατσικώστας), Γιαμάς.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 0–0
Ο Σαρωνικός υποχρέωσε σε ισοπαλία την γηπεδούχο Βουλιαγμένη, αφού έχασε στο τέλος σημαντική ευκαιρία να πάρει και την νίκη.
Το παιχνίδι ήταν γενικά αμφίρροπο, χωρίς πολλές φάσεις. Η Βουλιαγμένη δεν είχε την απόδοση προηγούμενων εμφανίσεών της αλλά έχασε και 2-3 ευκαιρίες στο 35' με τον Μαντακίδη (απέκρουσε ο Καραλής), στο 60' με τον Πρέλα και στο 80' με τον Πουλάι.
Ο Σαρωνικός ήταν καλά στημένος στο γήπεδο και κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Στο 90' σουτ του Τσομπανάκη μέσα από την περιοχή, εξουδετέρωσε με δύσκολη εξ επαφής απόκρουση ο έμπειρος Παπαχριστόπουλος, σώζοντας την ομάδα του από την ήττα.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Πειρασμάκης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης, Χαλκιάς, Ζακόπουλος (36' λ.τρ. Μπακούρος), Αντωνόπουλος, Πρέλα, Πουλάι, Παπαβασιλείου, Χαντάντ (78' Βοργιάς), Λ. Μαντακίδης, Νικολαΐδης (46' Παφίτης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος, Γεσιλάι, Μεγαγιάννης, Κετέογλου (78' Κοντογιαννόπουλος), Παπαγιάνι, Λέμε, Στουραΐτης, Χαρίτος, Τσομπανάκης, Χάσκα.

ΩΡΩΠΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–0
Απέσπασε «λευκή» ισοπαλία ο Κουβαράς στον Ωρωπό, σε αγώνα που οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν μαζικά. Ο Ωρωπός ήταν επιθετικά φλύαρος και δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Καραογλάνη. Μόνο σε κάποιες περιπτώσεις από κτυπήματα φάουλ και κόρνερ, ο Σκαρμούτσος είχε ευκαιρία να σκοράρει, ενώ κοντά στο γκολ έφθασαν και οι Παπαγεωργίου και Κανάρης.
Ο Κουβαράς που στον α’ γύρο είχε ηττηθεί εντός έδρας με 7-0, κατάφερε και κράτησε ανέπαφο το τέρμα του. Μάλιστα, στο τέλος είχε δύο φάσεις με τον Σταμάτη (88' και 90') για να έπαιρνε και την νίκη!
Διαιτητές: Τριγάζης – Σπίθας, Αλεξοπούλου.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Οσμάν Λουτφή, Γ. Μπαλόκας, Κανάτας, Τσαγκαράκης, Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Κανάρης (85' Αλεξόπουλος), Ευφραιμίδης (80' Φιλλής), Μπραχιμάι, Αμπάζι (84' Σ. Μπαλόκας).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μπουλούμπασης, Μικιρδιτσιάν, Λιάπης, Φουστέρης, Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης (60' Σαριαλτίν), Σύρος, Σταμάτης, Σερμπενιάδης (88' Χατζής), Ζαφειρόπουλος (70' Τόλιας).

* ΑΡΤΕΜΙΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3-0 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money