Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2–0


Ο Μάτι μόλις έχει πετύχει το 1-0 και πανηγυρίζει

Καθαρή νίκη των Καλυβίων επί της ισχυρής Σταμάτας, ύστερα από πολύ δυνατό και δύσκολο διαιτητικά παιχνίδι.
Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 44' με σουτ του Μάτι, μετά από συνδυασμό και πάσα με τακουνάκι του Αλεξίου στον σκόρερ (1-0). Στην αρχή του β’ μέρους (47’) ο Οικονομίδης με κεφαλιά (σε κόρνερ του Μάτι) πέτυχε το 2-0.
Στο 65' απεβλήθη ο Δημ. Οικονομίδης για κτύπημα στον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 80' απεβλήθη και ο Τίμος Τσομπανάκης, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στο 87’ απεβλήθη και ο Χαμπέρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Σπυρόπουλος, Μακρής. Όλοι συνεχάρησαν το «τρίο» για την καλή τους διαιτησία.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασχάλι, Τίμ. Τσομπανάκης, Φάν. Χριστόπουλος, Κετέογλου (85' Λευθεροχωρίτης), Κρασσάς, Ζατσελλάρι (46' Απέργης), Αλεξίου (70' Ντίνος), Δημ. Οικονομίδης, Μποτσιβάλης, Μάτι.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πετράκης (60' Πρωτοπαππάς), Τσατσαράγκος (90' Σάββας), Σμυρναίος (62' Δημητρίου), Μπόρας, Χαμπέρης, Χρυσανθόπουλος, Άννινος, Κ. Πέππας, Μπουρτζαλιάνι, Μπερμπάντης, Φαραντάκης.
* Ο προπονητής των Καλυβίων Θανάσης Πετούρης, δήλωσε μετά τον αγώνα ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, εξηγώντας ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money