Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–0


Φάση από τον αγώνα

Ήταν σαφώς καλύτερος ο Αετός Πικερμίου, κι επικράτησε με 2-0 στην Ραφήνα του Θησέα Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης, που υστέρησε. Έγινε δυνατό παιχνίδι με αρκετή γκρίνια για την διαιτησία. Ο Αετός Πικερμίου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και νίκησε ένα ακόμη από τους πρωτοπόρους της κατηγορίας! Ουσιαστικά το δίδυμο Μουλλάκη–Ιωάννου πήρε το ματς με ατομικό εγωισμό…
Στο α’ ημίχρονο ο Αετός έδειξε πιο αποφασιστικός απέναντι στον νωθρό και ασύνδετο Θησέα. Στο 9’ απείλησε ο Ιωάννου με κεφαλιά και στο 24’ ο Σερμαγιάς με σουτ ανάγκασε τον πολύ καλό Τσούκα σε δύσκολη απόκρουση. Δύο λεπτά αργότερα (26’) σε διαγώνια μπαλλιά του Μουλλάκη, ο Ιωάννου σούταρε χλιαρά πάνω στον Τσούκα. Στο 40’ ο Μαγγίνας εκτέλεσε φάουλ με δυνατό σουτ χωρίς αποτέλεσμα και στο 43’ κεφαλιά-ψαράκι του Φρίγγη έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ.
Νωρίς στο β’ μέρος (47’) ο Αετός κατάφερε να πετύχει γκολ. Από λάθος του Μηναδάκη, ο Ιωάννου έφυγε σε ταχύτατη αντεπίθεση κι έδωσε πάσα στον Φρίγγη, ο οποίος πλάσαρε τον Τσούκα (1-0).
Ο Θησέας έκανε και τις 3 αλλαγές του μέχρι το 57’, καθώς οι παίκτες του ήταν «εκτός παιχνιδιού». Στο 50’ σουτ του Ζιάγκου έφυγε άουτ. Στο 58’ κόρνερ του Μουλλάκη έδιωξε ο Τσούκας και η μπάλλα βρήκε το δοκάρι. Στο 76’ ο Καραβατάκης απέτυχε να ολοκληρώσει φάση για γκολ και στο 77’ ο Τσούκας έδιωξε σε κόρνερ μακρινό σουτ του Μουλλάκη.
Ο Θησέας θα μπορούσε να ισοφαρίσει αν ο Γεωργάτος σε δύο φάσεις ήταν πιο αποτελεσματικός. Στο 81’ έχασε μεγάλη ευκαιρία από εξαιρετική θέση (σουτ ψηλά άουτ) και στο 89’ απέτυχε σε νέα κλασσική ευκαιρία!
Τελικά στο 90’ μετά από προσπάθεια και σουτ του Ρακιπλάρι στο δοκάρι, ο Άγγελος Κονταρίνης έστειλε με κοντινό πλασέ την μπάλλα στα δίχτυα (2-0).
Δεν υστέρησε κανείς από τον Αετό. Ο Θησέας λίγα πράγματα, απογοήτευσε τους φίλους του.
Παράπονα είχαν και οι δύο ομάδες από την διαιτησία του Χαρισμανίδη, για τις φάσεις του 11’ όταν βρέθηκε στο έδαφος ο Μουλλάκης και του 31’ για χέρι σε παίκτη του Αετού. Βοηθοί: Βιτσεντζάτος και Κυριακόπουλος.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Τσαγκαράτος, Σερμαγιάς, Φρίγγης, Αλ. Κονταρίνης, Γκιντίδης, Άγγ. Κονταρίνης (91’ Κιλιμτζίδης), Αρβανιτίδης, Καραβατάκης (89’ Ρακιπλάρι), Μουλλάκης (85’ Καλογραιάκης), Ιωάννου.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης (48’ Διασίτης), Μαγγίνας (57’ Μαγκουσοχατζάκης), Τασσόπουλος, Μαντόπουλος (46’ Ξύδης), Ευαγγελίου, Νικηφοράκης, Νικολέας, Ζιάγκος, Γεωργάτος, Δημητρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money