Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 2–1



ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 2–1
Πραγματικό ντέρμπυ, με πολύ καλό ποδόσφαιρο κι από τις δύο ομάδες, έγινε στο γήπεδο της Αγίας Άννας και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα. Μάλιστα, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 12’ με πολύ ωραίο πλασέ του Θανάση Λεμονή, από πάσα του Παππά (0-1).
Όσο ο χρόνος κυλούσε, το παιγνίδι πήγαινε στην δύναμη και στις μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι έδειξαν βελτίωση και απείλησαν στο 20' με τον Τσούπη (κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κωτσαδάμ και ο Τοντισάκης έδιωξε εντυπωσιακά με το πόδι και στην συνέχεια το πλασέ του Καλλιανεζου απέκρουσε με τάκλιν ο Τζούφι, λίγο πριν την γραμμή τέρματος). Στο 25' πάλι ο Τσούπης αστόχησε με κεφαλιά από κοντά (μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ του Κωτσαδάμ). Στο 31' ο Νταλάνι κέρδισε προσωπική μονομαχία από τον Καρναβία, κι έφυγε σε αντεπίθεση. Πάσαρε στον επερχόμενο Μουρούτη, που με ωραία προσποίηση πέρασε τον αντίπαλό του και με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Τοντισάκη (1-1).
Στο β’ μέρος έγινε ένα πολύ δυνατό αλλά καθαρό παιγνίδι κέντρου. Στο 55' σουτ του Μουρούτη μπλόκαρε ο Τοντισάκης. Στο 62’ πολύ ωραία προσπάθεια του Νταλάνι που έβγαλε τον Μουρούτη στην πλάτη της άμυνας, όμως το σουτ εκείνου από πλάγια θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι, άουτ.
Η ανατροπή του σκορ έγινε στο 72' όταν σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, ο Καλλιανέζος με τάκλιν «βρήκε» τυχαία την μπάλλα σε «στραβοκλωτσιά» αμυνομένου, που κατέληξε ψηλοκρεμαστά στα δίχτυα του Τοντισάκη (2-1)!
Οι Νικητές έχασαν μοναδική διπλή ευκαιρία στο 89', με τον Κοσκολό να βγαίνει τετ-α-τετ όμως το πλασέ του απέκρουσε προσωρινά ο Μπακανδρίτσος. Η άμυνα της Δόξας ολιγώρησε και ο Τζούφι πήρε το «ρημπάουντ» και βγήκε ξανά απέναντι στον Μπακανδρίτσο, όμως εκείνος απέκρουσε εντυπωσιακά με το πόδι, κρατώντας την σπουδαία νίκη υπέρ των γηπεδούχων!
Καλοί σε γενικές γραμμές οι διαιτητές Φωστέρης – Χόικας, Πειρασμάκης.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Μπίστας (80' λ.τρ. Παπαγεωργίου), Κορμπάκης, Τσούπης (70' λ.τρ. Σούλης), Μουστάκας, Νταλάνι, Γκιοϊντέσι, Μουρούτης, Κωτσαδάμ, Παϊτέρης (65' Θεοδώρου).
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Τοντισάκης, Παπανικολόπουλος, Τζούφι, Κουλούτζος, Καρναβίας, Θεοχαρίδης Κοσκολός, Γεράνης (21’ Τζέγια, 78’ Γυφτέας), Θαν. Λεμονής, Σέχου (81’ Σταθόπουλος), Παππάς.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 
ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
* Στον Αυλώνα, η τοπική ομάδα αντιμετώπισε την πρωτοπόρο και αήττητη Νίκη Δροσιάς. Η ποιοτική και έμπειρη Νίκη επικράτησε με σχετική ευκολία και συνέχισε το σερί της (χωρίς να δεχθεί ακόμη τέρμα)! Οι γηπεδούχοι παρουσιάσθηκαν με 12 μόνο παίκτες, εκ των οποίων ο Λέκκας και ο Κούφο ήταν τραυματίες. Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Πολύζου. Ο Αυλώνας αντέδρασε και είχε 1-2 ευκαιρίες, με τον Λέκκα και με τον Στεφανή από κτύπημα φάουλ. Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι δεν άλλαξε αλλά στο 60’ ο Αντώνης Λέκκας των γηπεδούχων υπέστη εξάρθρωση ώμου και αποχώρησε. Ο Αυλώνας συνέχισε με 10 παίκτες γιατί είχε πραγματοποιηθεί η άλλη αλλαγή που υπήρχε (ο τραυματίας Κούφο αντί του Χασιώτη)! Η σαφώς ανώτερη Νίκη Δροσιάς στο 75’ διπλασίασε τα τέρματά της με απευθείας εκτέλεση φάουλ (0-2). Ο Αυλώνας δεν είχε ψυχικά αποθέματα και δυνάμεις για να αντιδράσει…

* Το Συκάμινο πέτυχε ευρεία νίκη με 5-2 επί του Αστέρα Γλυκών Νερών. Η ομάδα του Συκάμινου, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Κούμπη, εμφανίσθηκαν με βελτιωμένη ψυχολογία, αποτέλεσμα της οποίας ήταν το παιχνίδι να εξελιχθεί σε παράσταση για ένα ρόλο, με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Στάθη Παλιοσπύρο που σημείωσε χάτ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο! Σκορ ημιχρόνου 4-1 ενώ το τέταρτο τέρμα πέτυχε ο Παπαπάνου. Στο ίδιο μοτίβο ήταν και το β’ ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα για να διαμορφωθεί το τελικό 5-2.

* Στο τοπικό ντέρμπυ, Καπανδρίτι και Αμφιάραος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, μετά από δυνατό παιχνίδι, με φάσεις για γκολ κι από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι με τον Σταμέλο και τον Γκλιάτη, είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες να πετύχουν τέρμα. Οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες τους διατήρησαν το αήττητο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money