Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΝΙΑΡΗ!



Επειδή έχουμε Απόκριες κι επιτρέπεται κάθε δήλωση «προς ναυτιλλομένους», γελάμε πραγματικά με την δήλωση του παρατηρητή διαιτησίας Πέτρου Κόνιαρη (συγκοινωνούντος δοχείου του προέδρου Γιαρένη), που υποστήριξε ότι στον β’ ημιτελικό Κυπέλλου Ατλαντίδας-Κεραυνού 2-0, η διαιτησία της Ελένης Αντωνίου και των βοηθών (Πολυχρονιάδη-Σπυρόπουλου) στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα!
Μην παίζετε με τις ομάδες κ. Κόνιαρη. Αρκετά έχετε κάνει. Τέτοιες δηλώσεις απευθύνονται σε μικρόνοες και ανύπαρκτους, που προσπαθείτε τάχα να τους καθησυχάσετε…
Όσοι γνωρίζουν τα παρασκήνια της Ένωσης, ξέρουν πολύ καλά ότι την κ. Αντωνίου δεν ήθελε ούτε να την βλέπει στα μάτια της η διοίκηση της Ατλαντίδας (όπως και η διοίκηση του Κεραυνού). Όμως, εδώ είχαμε γηπεδούχο την Ατλαντίδα! Επί 15 ημέρες κυοφορείτο (συζητιόταν) ο συγκεκριμένος ορισμός (μαζί με τους βοηθούς).
Δεν είναι δυνατόν ένας διαιτητής να παίζει 60-40 την έδρα, κι εσείς εκ των υστέρων, με την ασφάλεια του αποτελέσματος να βγαίνετε και να υποστηρίζετε ότι η διαιτησία δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα! Έλεος! Λες και δεν ήμασταν εκεί και δεν παρακολουθήσαμε το παιχνίδι… Γράψαμε ότι η νίκη της Ατλαντίδας ήταν δίκαιη αλλά ποτέ με σκορ πρόκρισης. Δηλαδή το 2-0 είναι προϊόν διαφόρων λαθών και σφαλμάτων των διαιτητών του αγώνα, που εκνεύρισαν παίκτες, προπονητές και οπαδούς του Κεραυνού. Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε.
Πείτε επιτέλους μια αλήθεια στις ομάδες και πάρετε τις ευθύνες σας κ. Κόνιαρη (μαζί με το συγκοινωνούν δοχείο σας). Όσο για το βίντεο που αναφέρετε, πιο βίντεο επικαλείσθε; Αυτό στο οποίο δεν υπάρχουν οι φάσεις ολοκληρωμένες; Παρακολουθούμε πολλές δεκαετίες (περισσότερες από εσάς) αγώνες ποδοσφαίρου και μπορούμε, τουλάχιστον, να κρίνουμε την καλή διαιτησία όπως και τον τρόπο παιχνιδιού των διαιτητών. Ποια διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (γιατί π.χ. υπήρξε 4λεπτη διακοπή του αγώνα στο 28’ χωρίς καμία αποβολή παίκτη και μόνο η τιμωρία του αποβληθέντος προπονητή); Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Μην ξανακάνετε παρόμοιες δηλώσεις…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money