Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΜΑΡΚΟ 4–0
Ο Γιάννης Γκαβασιάδης πέτυχε τρία γκολ και ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε εύκολα την μέτρια Μαρκό με 4-0, οδηγώντας την ουσιαστικά στην Β’ κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι σκοράρισαν στο 2' με τον Γκαβασιάδη μετά από πάσα του Έλενα (1-0). Η Μαρκό προσπάθησε για κάτι καλύτερο αλλά έπαιξε χειρότερα του αναμενομένου και είχε μόνο 2 ευκαιρίες να πετύχει τέρμα (μία σε κάθε ημίχρονο).
Στο β’ μέρος έγινε το 2-0 στο 67' και στο 73' το 3-0 από τον Γκαβασιάδη, που έχει σημειώσει 17 γκολ εφέτος στο πρωτάθλημα. Το σκορ έκλεισε στο 77' ο Μουστόγιαννης με σουτ, ύστερα από ενέργεια του Γκαβασιάδη.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ (Καβαλιέρης): Τικταπανίδης, Βασιλείου (76' Καρύδης), Πατσαούρας, Τσίτσης (62' Ολίσε), Χόρτσας, Χάλαρης, Μπουγατσιάς (46' Χρ. Κοντογιάννης), Μ. Καραγιάννης, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Έλενας.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Τερεκανίδης, Σκόρδας, Σιδέρης (46' Κρητικός), Πλίτσης, Κων. Κοντογιάννης, Ρεντζής, Βασιλός, Τζανής, Μερκούρης (68' Γκριμέκης), Κουτρομάνος, Δημογιάννης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 5–1
Ο γηπεδούχος Νικολακάκης είχε εξαιρετική απόδοση και αφού προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο, επικράτησε εύκολα του Κυανού Αστέρα Βάρης με 5-1!
Ο Θοδωρής Κουμουλίδης έπαιξε πολύ καλά και πέτυχε 3 γκολ!
Το 1-0 σημείωσε ο Κουμουλίδης στο 5’ και στο 12’ ο Γκίντζος έκανε το 2-0. Ο Κουμουλίδης με δύο ακόμη τέρματα στο 28' και το 44' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, απέναντι στην αργή και με πολλά λάθη άμυνα των φιλοξενουμένων.
Στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του αγώνα. Στο 59’ έγινε το 5-0 με κεφαλιά του Τσαπανίδη και μόλις στο 89’ ο ελλιπής Αστέρας Βάρης μείωσε με κεφαλιά-ψαράκι του Ζαμπάρα (5-1).
Διαιτητές: Χαρισμανίδης – Τσαλίκογλου, Κάλλης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης (70' Ν. Παπαδόπουλος), Μαβίδης, Κουμουλίδης, Καλογήρου, Καβάσης (60' Καλλέρης), Πιτσούνης (65' Πεΐδης), Γκίντζος.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπόντζος): Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Γκιέρκι, Κόντι, Ντόνης, Τούντας (20' Ζαμπάρας), Βεϊόγλου, Κατσούγκρης, Μερκούρι (46' Μάντζιος), Κοτζάι, Μαυροθαλασσίτης.

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–0
Σημαντική νίκη του γηπεδούχου Κορωπίου επί του ουσιαστικά υποβιβασμένου Κρυονερίου. Με πολλή γκρίνια και διαμαρτυρίες, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο α’ ημίχρονο αλλά ζήτησαν έντονα αποβολή του διακριθέντος τερματοφύλακα Μανουσάκη, υποστηρίζοντας ότι έπιασε με τα χέρια την μπάλλα εκτός περιοχής... Είχε ακόμη ευκαιρίες με τους Μουτζακά, Μαστρογιάννη και Σεϊτάι.
Τελικά, το Κορωπί κατάφερε να σημειώσει γκολ στο 57’ με εκπληκτικό σουτ του Μουτζακά στο «Γ» της εστίας του Μανουσάκη (1-0). Επίσης, έφθασε κοντά στην επιτυχία δευτέρου τέρματος στο 65’ με κεφαλιά του Κάλη και στο 80’ σε προσπάθεια του Μπανάι.
Το Κρυονέρι έπαιξε δυνατά και διεκδίκησε με νεανικό σχήμα ένα αποτέλεσμα καλύτερο, που δεν κατάφερε να αποσπάσει. Είχε κάποιες ευκαιρίες με κτυπήματα φάουλ του Ζερμπίνη.
Διαιτητές: Γαλάνης – Δουλγεράκης, Σπίθας.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Λυμπερόπουλος, Μπανάι (88' Καπουράνης), Αλεξίου, Πάντου, Αμπεντινάι, Σεϊτάι, Κάλης, Μουτζακάς (78' Β. Παπαδόπουλος), Μαστρογιάννης, Πετράι (75' Μέγας).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κρασσώνης): Β. Μανουσάκης, Σιατραβάνης, Κολώτας, Βαμβάτσικος, Κανταρέλλης, Τουμπανάκης, Σαχίνης, Καμαρίτης, Σκούρας (80' Ρίζος), Ζερμπίνης (80' Ν. Μανουσάκης), Παυλίδης (82' Πατσαχάκης).

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–1
Η Ατλαντίς έπαιξε καλά στο α’ ημίχρονο, προηγήθηκε με 2-0 αλλά στο β’ μέρος δεν αξιοποίησε πέναλτυ που κέρδισε και ο Παλληνιακός μείωσε για το τελικό 2-1, καθώς απείλησε και με ισοφάριση τους γηπεδούχους.
Ο Κούτρος στο 8’ πήρε πάσα του Καλιαμπάκου και με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 1-0. Το 2-0 σημείωσε ο Καλιαμπάκας με σουτ στο 20'.
Στο 50' ο δραστήριος Καλιαμπάκας κέρδισε πέναλτυ από τον Κούση. Το εκτέλεσε ο Χρυσάφης αλλά απέκρουσε ο Αραχωβίτης.
Ο Παλληνιακός μείωσε 2-1 στο 70', με κεφαλιά του Κοβάνη (ύστερα από καλοκτυπημένο φάουλ του Χαρίση) και μέχρι την λήξη είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Δ. Τζαφόλιας, Μακρής.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Πλατέλλας (75' Παππάς), Τσιτοφώτος, Κουλλίρα, Πούλιος, Κολοτούρος, Κόντι, Μαλάι, Καλιαμπάκας, Χρυσάφης (60' Κατσίγιαννης), Κούτρος (25' λ.τρ. Πανόπουλος).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Χαρίσης, Κούσης, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Κούνας (60' Καστής), Δαραμούσκας, Μαργέτης, Βλάχος, Κοβάνης, Κυριόπουλος (60' Θεοδώρου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money