Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–0


Η αρχική 11άδα της Άνοιξης στον αγώνα ντέρμπυ με τον Παθιακάκη

Ένταση, πάθος και δύναμη επικράτησαν στο ντέρμπυ κορυφής, που κέρδισε τελικά η γηπεδούχος Άνοιξη, η οποία πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εφετινές της εμφανίσεις, ειδικά στο α’ μέρος. Ο Παθιακάκης ήταν αρκετά καλός στο β’ ημίχρονο αλλά δεν ξεπέρασε τον εαυτό του ώστε να επικρατήσει της πολύ καλής γηπεδούχου. Η παρουσία πολλών θεατών στο γήπεδο, έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση.
Η υπεροχή της Άνοιξης μετουσιώθηκε σε γκολ (1-0) στο 38', με κεφαλιά του Δρακόπουλου (από σέντρα του Τσεβά). Νωρίτερα, ο Τσιούμας είχε μόλις αποτύχει να ανοίξει το σκορ. Και στο β’ μέρος, παρά την βελτίωση του Παθιακάκη, οι γηπεδούχοι έδειξαν να διαθέτουν καλύτερη ψυχολογία και ήταν πιο απειλητικοί. Στο διάστημα 55'-70' είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με κεφαλιά του Οσμανάι, με προσπάθεια του Δρακόπουλου και με σουτ του Δρόσου, που ο Μεϊντάνης έκανε μεγάλη απόκρουση. Ο Παθιακάκης είχε την καλύτερη ευκαιρία να ισοφαρίσει  στο 77’ με τον Μόδεστο Τασιούδη, ο οποίος σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δ. Τζαφόλιας, Σπίθας.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Κόλλιας, Χουζούρης, Τρακάκης, Κυριάκης, Μπαξεβάνης, Ράλλης, Δρόσος, Τσιούμας (92' Κόλμπερ), Δρακόπουλος, Οσμανάι (80' Κεφάλας), Κ. Τσεβάς (89' Γεωργούσης).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Μπούτιβας, Ρακιτζόπουλος (56' Γιώτης), Κωστής, Τσίγκος, Αγγελίνας, Ν. Αθανασόπουλος (75' λ.τρ. Κώτσαλος), Μ. Τασιούδης, Ιορδανίδης, Ντρένοβα, Αρβανιτάκης.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money