Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–2


To 1-2 με το πέναλτυ του Γκόντζου
Με …όλη του την δύναμη πέρασε από την Βούλα ο Κεραυνός, κι επεβλήθη του γηπεδούχου Άρη με 2-1.
Ο Κεραυνός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, οπότε και προηγήθηκε 2-1 αλλά στο β’ μέρος η απόδοσή του ήταν μέτρια και στο τέλος «τα χρειάστηκε»… Ο Άρης Βούλας ήταν μαχητικός, κι έπαιζε από το 35’ με παίκτη λιγότερο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5' με πλασέ του Μπρότσι, αφού προηγήθηκε σουτ του Γκόντζου το οποίο απέκρουσε προσωρινά ο Κάρσος (0-1).
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 20' με πλασέ του Παπαδημητρόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας (1-1).
Η σημαντική φάση έγινε στο 35’ που ο Γκόντζος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και ο Λίτσας τον ανέτρεψε (κάνοντας πέναλτυ και βλέποντας κόκκινη κάρτα). Ο Γκόντζος ευστόχησε στο κτύπημα πέναλτυ κι έκανε το 1-2.
Στο β’ ημίχρονο ο Άρης Βούλας -παρότι με 10 παίκτες- έδωσε μάχες και σε 2-3 φάσεις έγινε επικίνδυνος για την ισοφάριση, που δεν πέτυχε. Στο 75’ έμεινε και ο Κεραυνός με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκόντζου, που έβρισε την εξέδρα…
Διαιτητές: Φωστέρης – Ρούντος, Β. Τζαφόλιας. Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία και ζήτησαν να είναι πιο προσεκτικοί.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας, Τσιαγκάνης, Λίτσας, Διακρούσης, Λάσκος (75' Πέτρος), Μπουλλάρι (55' Σανσάρογλου), Κριλής (25' λ.τρ. Γιούνγκ-Σονγκ), Παπαδημητρόπουλος, Διγενής, Μήτσιος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Κατσίκης (70' Λιούμης), Ν. Βανγκέλι, Ξένος, Μπρότσι, Γκόντζος, Κακαράς, Ντε Ντέους (75' Μουσαράι), Κοτίτσας (65' Σότα), Ντάι.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money