Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–0


Φάση από τον αγώνα

Νίκησε 1-0 ο Κεραυνός την Ατλαντίδα στην Κερατέα, κι απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αρκετοί θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα και μάλιστα υπήρξαν μικρές εντάσεις στην εξέδρα, ανάμεσα σε φίλους των δύο ομάδων…
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με πλασέ-άουτ του Κακαρά ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 10' με σουτ του Χρυσάφη (ο Χαντζάρας απέκρουσε προσωρινά) και νέο πλασέ του Κούτρου (σε κενή εστία) μόλις άουτ, παραλίγο να σκοράρουν. Ο Κεραυνός είχε ακόμη στο 25' νέο πλασέ-άουτ του Κακαρά, που είχε φύγει μόνος στην πλάτη της άμυνας, όπως και διαγώνιο σουτ του Μουσαράι άουτ, στις καθυστερήσεις.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο και στο 65' σουτ του Μουσαράι εκτός περιοχής, απέκρουσε δύσκολα ο Φυλακτός. Η Ατλαντίς απείλησε με κόρνερ του Χρυσάφη και κεφαλιά-άουτ του Μπούμπα.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 80' ο Σότα με προβολή, ύστερα από καλοκτυπημένο φάουλ του Κακαρά και ασταθή επέμβαση του Φυλακτού (1-0).
Διαιτητές: Δραγάτης – Λάμπρου, Δ. Τζαφόλιας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Λιούμης, Σότα, Ξένος, Ν. Βανγκέλι, Μπρότσι (67' Μαγγανάς), Κακαράς, Μουσαράι (82' Κατσίκης), Κοτίτσας (54' Ντε Ντέους), Ντάι.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Παπαδημητρίου (55' Καλιαμπάκας), Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι (63' Σιούτης), Μαλάι, Κούτρος, Χρυσάφης (87' Πούλιος), Πλατέλλας.
* Ο προπονητής του Κεραυνού Τάκης Μακροδημήτρης μετά τον αγώνα τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια. Τελείωσε μόνο το ένα ημίχρονο. Μας περιμένει δύσκολη ρεβάνς αλλά πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στην Ανθούσα και να πάμε στον τελικό».

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money