Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΘΥΕΛΛΑ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΙΤΛΟΥ



Ο προπονητής της Θύελλας Πέτρος Τσιγκούλης δήλωσε: «Αφού ευχηθώ περαστικά στον Άντι Σένε της Μάχης, θέλω να σημειώσω ότι πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας, με την κατάκτηση του τίτλου και πλέον θα αγωνισθούμε στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ εθνική, με την υπόσχεση να εκπροσωπήσουμε επάξια το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής».
Ο προπονητής της Μάχης Σταύρος Ηλιόπουλος τόνισε: «Συγχαρητήρια στη Θύελλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Της εύχομαι και άνοδο στην Γ' εθνική. Επίσης, ευχαριστούμε την διοίκηση της Θύελλας για την άψογη φιλοξενία».
* Αμέσως μετά τον αγώνα με την Μάχη, ακολούθησε εορταστική εκδήλωση που περιελάμβανε ρίψη βεγγαλικών και τελετή με απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και κυπέλλου από την ΕΠΣΑΝΑ. Την γιορτή παρακολούθησαν 500 περίπου φίλοι της Θύελλας, σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, ο ευτυχής επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Λουκάτος που κράτησε γεμάτος χαρά το κύπελλο και όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Όλοι ευχήθηκαν να επιτευχθεί ο στόχος και να επανέλθει στην Γ’ εθνική η Θύελλα, γιατί το αξίζει!
* Καταχειροκροτήθηκε ο Θέμης Τασσόπουλος, όταν μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι–φιέστα και ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου… Ο μέχρι πρόσφατα βασικός και αναντικατάστατος κεντρικός αμυντικός της Θύελλας, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπαίκτες και τον κόσμο της Θύελλας, αλλά εγκατέλειψε πρόσφατα το ποδόσφαιρο για επαγγελματικούς λόγους. Ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που φόρεσε πάλι την πράσινη φανέλα (στο 66′ αντί του Ανδρεαδάκη) και παραβρέθηκε στην γιορτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money