Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 5–0



Χωρίς δυσκολία επικράτησε η Ατλαντίς με 5-0 επί του Αφιδναϊκού, στο γήπεδο Ανθούσας. Ήταν μια καλή εμφάνιση της Ατλαντίδος απέναντι στον φιλότιμο Αφιδναϊκό, που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα…
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στα τελευταία λεπτά του α’ ημιχρόνου πέτυχαν 3 γκολ! Στο 41' άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Χρυσάφη (1-0), που κέρδισε ο Πούλιος!
Στο 45' ο Γκατεντασβίλι ανετράπη εντός περιοχής και κέρδισε δεύτερο πέναλτυ! Ο ίδιος ο Γκατεντασβίλι το μετέτρεψε σε γκολ (2-0). Στις καθυστερήσεις του α' μέρους (47’) ο Φώσκολος με πλασέ σημείωσε το 3-0!
Στο β’ 45λεπτο η Ατλαντίς συνέχισε να υπερέχει και ο Αφιδναϊκός να προσπαθεί, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 82' με απευθείας κτύπημα φάουλ του Χρυσάφη έγινε το 4-0 και στο 87' ο Οικονόμου πέτυχε εντυπωσιακό γκολ με σουτ από 40 μέτρα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Κουλοχέρης, Πολίτης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Πούλιος, Καρποντίνης, Κολοτούρος, Πανόπουλος (65' Οικονόμου), Στασινόπουλος, Φώσκολος (70' Τσαδήμας), Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι (82' Παππάς).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός (46' λ.τρ. Ι. Νικολάου), Τάτσης, Άλι, Π. Νικολάου, Κλίσι, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Γκιόλλα (56' Κάρολι), Δημητριάδης, Ι. Νικολάου (58' Φιλλής), Μίχας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money