Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–3



Στο ντέρμπυ της ημέρας, ο εξαιρετικός από κάθε πλευρά Παμπαιανικός, έδωσε ένα καλό μάθημα στον γηπεδούχο κι αγωνιστικά αλλοπρόσαλλο Αήττητο Σπάτων, μπροστά στο εντυπωσιακά μεγάλο φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα! Πέτυχε 3 γκολ, κι έχασε 3 ακόμη σίγουρα, μόνο σε διάστημα 30’ λεπτών παιχνιδιού (15’-45’)…
Η εμφάνιση του Παμπαιανικού άφησε άναυδους ακόμη και τους φίλους της ομάδας της Παιανίας, που πήγαν στα Σπάτα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι! Με κορυφαίο τον Σέλβια και συμπαραστάτες τους Λαγό, Τσιγάρα, Παπασωτηρίου, Γκόμπλια και όλους όσους έπαιξαν, τα παιδιά του Ηλ. Τριανταφύλλου έκαναν «σκόνη» κάθε αντίδραση των γηπεδούχων και ουσιαστικά τους ταπείνωσαν μπροστά στο δικό τους κοινό!
Οι παίκτες του Αήττητου δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα και πίστεψαν ότι θα είχαν εύκολο έργο! Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν στο 5' με πλασέ του Βιδάλη, στο 9’ με γκολ του Μαν. Λύγκου με το χέρι (που φυσικά δεν μέτρησε) και στο 15' με σουτ πάλι του Λύγκου (μπλόκαρε ο πολύ καλός Ομουρίδης).
Ο Παμπαιανικός «κτύπησε» με τις γνωστές αντεπιθέσεις, κυρίως του ασυγκράτητου Σέλβια και την αποτελεσματική βοήθεια των Τσιγάρα και Λαγού. Ο Σέλβια είχε εντυπωσιακή ευκαιρία στο 20', με σουτ που απέκρουσε ο Μητρογιάννης στην κλειστή του γωνία. Η άψογη και ταχύτατη ανάπτυξη των φιλοξενουμένων απέδωσε στο 26' με γκολ από άπιαστο σουτ του Γκόμπλια, που βρέθηκε στο ύψος του πέναλτυ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τους συμπαίκτες του (0-1).
Απ’ εκεί και πέρα, ο εκρηκτικός Σέλβια που ήταν ασταμάτητος, έχασε δύο ακόμη απίθανες ευκαιρίες! Πάντως, το δεύτερο τέρμα δεν άργησε… Στο 29’ ο Σέλβια πέρασε δύο αντιπάλους, κι από πλάγια θέση έβγαλε στον Λαγό, που σημείωσε με δυνατό σουτ το 0-2! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν -χωρίς επιτυχία- να μειώσουν στο 38' με τον Βιδάλη, αλλά δέχθηκαν τρίτο σοκ στο 45', όταν σε νέα του προσπάθεια ο Σέλβια πάσαρε εντυπωσιακά στον Λαγό, κι αυτός αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πέτυχε σε κενή εστία το 0-3!
Το γήπεδο βουβάθηκε από τους φίλους των γηπεδούχων ενώ οι φιλοξενούμενοι χειροκροτούσαν σαν μεθυσμένοι από την απίστευτη χαρά τους.
Στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτε, καθώς ο Αήττητος πίεσε για κάποιο γκολ αλλά ο Παμπαιανικός δεν ρίσκαρε σε καμία περίπτωση και κράτησε το υπέρ του σκορ. Μάλιστα, στο 65’ ο διαιτητής του αρνήθηκε καθαρό πέναλτυ σε ανατροπή του Σέλβια εντός περιοχής. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες (72’ και 80’) του Μαν. Λύγκου, ο οποίος στο 85' εκτέλεσε και πέναλτυ, που απέκρουσε με εντυπωσιακή επέμβαση στην δεξιά του γωνία ο Ομουρίδης.
Μέτριοι οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Γκόντα.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μητρογιάννης, Κολάγκι, Δ. Λύγκος (46' Τζαβέλλας), Μπαράκος, Βιδάλης, Κοντάκης, Κοσμάς, Αρκουμάνης, Μαν. Λύγκος, Λάππας (60' Μπρέγκου), Βαρώνος (46' Τσούκα).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κοτροζίνης, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια (65' λ.τρ. Γιαμάς), Παρθένης (65' Κατσίμπρας), Λαγός (82' Τσιτιμάκης), Τσιγάρας, Λαλαούνης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money