Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–1


Φάση στα καρέ του Παπαχριστόπουλου

Με την «ψυχή στο στόμα» η Ατλαντίς κατάφερε να επιβληθεί της αξιόμαχης Βουλιαγμένης 2-1. Μόλις στο 94’ ο Τσαδήμας «λύτρωσε» τους γηπεδούχους, σκοράροντας με σουτ το νικητήριο τέρμα! Η Ατλαντίς είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά ήταν ανούσια και οι ευκαιρίες χάνονταν η μία μετά την άλλη…
Η Βουλιαγμένη έπαιξε με αντεπιθέσεις στο α’ ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο 21’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μαντακίδη (0-1). Το πέναλτυ κέρδισε ο δραστήριος Πουλάι από τον Σβόλη. Στο 24’ ο Τσιτοφώτος είχε σουτ (από πολύ πλάγια θέση) στην έξω πλευρά του κάθετου δοκαριού του Παπαχριστόπουλου και στο 26’ ο Πουλάι παραλίγο να σημείωνε το 0-2 όταν βρέθηκε προ του Φυλακτού αλλά πλάσαρε άουτ!
Το 1-1 πέτυχε στο 50’ με κεφαλιά, ο νεοεισελθών Φώσκολος, κι από εκεί και μετά η Ατλαντίς προσπαθούσε για το 2-1, που είχε την τύχη να γίνει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού!
Διαιτητές: Πανούτσος – Οικονόμου, Πολίτης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Σβόλης, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Καρποντίνης (71’ Πούλιος), Κολοτούρος, Στασινόπουλος (77’ Τσαδήμας), Γκατεντασβίλι, Καγιάς (46’ Φώσκολος), Χρυσάφης, Δριλάκης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Αντωνόπουλος (40’ λ.τρ. Παφίτης), Μπακούρος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Μανταλώζης, Πουράνης, Μαντακίδης (79’ Ράλλιος), Κορδάς (68' Νικολαΐδης).
Το κτύπημα πέναλτυ του Μαντακίδη για το 0-1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money