Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–5



Η εμφανής ανωτερότητα της Ατλαντίδος, ανάγκασε τον γηπεδούχο Αυλώνα να «παραδοθεί» άνευ όρων… Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 0-4! Ο Αυλώνας παρέταξε αρκετούς νεαρούς παίκτες.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 2' με σουτ του Πανόπουλου (0-1) και στο 15' ο Γκατεντασβίλι είχε δοκάρι με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη.
Στο 17' έγινε το 0-2 με πλασέ του διακριθέντα Γκατεντασβίλι (σε σέντρα του Χρυσάφη) και στο 21’ ο Λάσα Γκατεντασβίλι ξανακτύπησε με ψύχραιμο πλασέ (0-3). Προηγήθηκε ατομική ενέργεια του Στασινόπουλου, που έδωσε στον σκόρερ.
Το 0-4 σημείωσε στο 40' με κεφαλιά ο Κολοτούρος.
Στο β’ ημίχρονο η Ατλαντίς χαλάρωσε τον ήδη χαλαρό ρυθμό της και στο 63' με κεφαλιά του Φώσκολου (σε κόρνερ του Μπερέτη) διαμορφώθηκε το τελικό 0-5.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Σπυρόπουλος, Τσαλίκογλου.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Μπέκας): Καλέμης, Αρκουλής, Στάθ. Πάντος, Μ. Πατσαβούρας, Σκεντούλι, Τσέλιος, Α. Πατσαβούρας, Βλαχάκης, Κούκκος, Λέκκας (46' λ.τρ. Ποταμιάνος), Κούφο.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης (46' Οικονόμου), Καρποντίνης, Πούλιος (32' λ.τρ. Παππάς), Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος, Φώσκολος, Χρυσάφης (46' Μπερέτης), Γκατεντασβίλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money