Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–1



Φάση από τον αγώνα

Η προσπάθεια του γηπεδούχου Σαρωνικού ανταμείφθηκε στο τέλος με την ισοπαλία, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα όπως αυτή του Αχιλλέα, που στάθηκε και τυχερός στο 13’ όταν ο Ρέδι εξαπέλυσε κεραυνό που τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Χαριτίδη.
Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) με απίστευτο σουτ του Τσαλιαγκού, που σούταρε από πλάγια θέση, η μπάλλα κτύπησε στο εσωτερικό της συμβολής των δοκών και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαϊωάννου, που δεν το περίμενε…
Στο β’ ημίχρονο ο Σαρωνικός προσπάθησε περισσότερο και κατάφερε στο 88’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Αλεξίου να ισοφαρίσει 1-1. Νωρίτερα, ο Τσομπανάκης είχε ευκαιρίες στο 46’ και στο 58’ ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καρβούνη να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 72’ αλλά ο Παπαϊωάννου έδιωξε σε κόρνερ.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Σπίθας, Μετακίδης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Παπαϊωάννου, Μαλατάνος, Γεσιλάι, Ναυπλιώτης, Κετέογλου, Μαυροθαλασσίτης, Ντίνος (77’ Τσιγαρίδας), Κοέχλερ (70’ Μετάνι), Ρέδι (65’ Χαρίτος), Αλεξίου, Θεοφ. Τσομπανάκης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Λάσκαρης (46’ Σταματόπουλος), Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Τσαναχτσίδης, Τσαλιαγκός (75’ Καραγιαννίδης), Καραμπέτσος, Χαλιβελάκης, Τσάκαλος, Καρβούνης (46’ Σάλαρι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money