Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–4



Το 1-1 από τον Μάτι

Ξέσπασαν τα Καλύβια στο β’ ημίχρονο και πήραν πολύτιμη νίκη επί των Νικητών, που έδειχναν μέχρι το ημίχρονο ότι θα άντεχαν την πίεση που δέχονταν, αλλά στο β’ μέρος δεν ήταν τόσο καλοί και υπέκυψαν στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων τους. Έτσι, τα Καλύβια εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Το ματς στο πρώτο 45λεπτο ήταν αμφίρροπο, με τα Καλύβια να έχουν δοκάρι στο 5' με τον Οικονομίδη και τους Νικητές να απειλούν στο 10’ με χαμένο τετ-α-τετ του Νίκου Λεμονή.
Στο 25’ ο Οικονομίδης έκανε πλασέ από πολύ καλή θέση άουτ και στο 30’ ο Θανάσης Λεμονής είδε τον Τσουνάκη να πραγματοποιεί απίστευτη απόκρουση στο πλασέ του από 5 μέτρα (σε εξαιρετικό γύρισμα του Μπλέτα)!
Πάντως, οι Νικητές κατάφεραν να προηγηθούν στο 36’ μετά από έξοχο συνδυασμό Θαν. Λεμονή – Σωτηρόπουλου και διαγώνιο πλασέ του τελευταίου (1-0).
Τα Καλύβια αντέδρασαν αμέσως και στο 39’ δημιούργησαν δύο αλλεπάλληλες ευκαιρίες, που ανάγκασαν τον πολύ καλό Παπαδογεωργάκη σε ισάριθμες σωτήριες αποκρούσεις!
Στο 43’ έγινε το 1-1 όταν σε γύρισμα του Χριστόπουλου στην περιοχή, ο Μάτι ελίχθηκε και πλάσαρε!
Νωρίς στο β’ μέρος (50’), ο Οικονομίδης σημείωσε το 1-2 και λίγα λεπτά αργότερα οι Νικητές έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν με σουτ του Ν. Λεμονή, που απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Τσουνάκης.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο αλλά στο 65' ο κεφάτος Οικονομίδης με πλασέ έκανε το 1-3 και στο 84' ο Μάτι με διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γουργιώτης, Β. Τζαφόλιας.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Παπαδογεωργάκης, Γεράνης, Τσόκος (46’ Μηνάς), Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης (70’ Παππάς), Γυφτέας, Πανουσόπουλος (62' Μαλάι), Σωτηρόπουλος, Ν. Λεμονής, Αθ. Λεμονής, Μπλέτα.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Νικητόπουλος): Τσουνάκης, Καραγιάννης, Μασουράκης, Μίκο (80' Τσούνης), Παπανίκου, Χασουράκης, Αλεξίου, Σ. Χριστόπουλος (70' Πάτσης), Δ. Οικονομίδης (85' Ροκανάς), Καρελιώτης, Μάτι.

Το 0-1 από τον Σωτηρόπουλο (8)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money