Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΝΟΙΞΗ 3–2


Φάση από τον αγώνα

Με γκολ του Γκλιάτη στο 89’ το Κρυονέρι έσπασε το αήττητο της Άνοιξης… Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος. Η Άνοιξη απείλησε πρώτη με σουτ του Ε. Αθανασόπουλου στο 6', ενώ στο 11' το Κρυονέρι απάντησε με κεφαλιά του Μαμάκου (μπλοκάρησε ο Θεολόγης).
Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ σε χέρι του Μπερμπάντη. Την ποινή εκτέλεση εύστοχα ο Ε. Αθανασόπουλος (0-1).
Οι γηπεδούχοι είχαν στο 28' κεφαλιά του Μπερμπάντη μόλις άουτ και στο 29' ο Μαμάκος με κεφαλιά από την μικρή περιοχή ισοφάρισε (1-1).
Με άπιαστο κτύπημα φάουλ του Ζερμπίνη, έγινε η ανατροπή και το 2-1 στο 31’.
Στο β’ μέρος έγινε καλύτερο παιχνίδι και στο 53' η Άνοιξη με πλασέ του Γεωργούση πέτυχε το 2-2. Λίγο αργότερα το Κρυονέρι είχε δοκάρι με τον Μαμάκο και στο 65' ο Ποστόλης έπιασε δυνατό σουτ που απέκρουσε σταθερά ο Θεολόγης. Η Άνοιξη είχε δοκάρι στο 67' με γυριστό σουτ του Γεωργούση και στο τελευταίο 20λεπτο το Κρυονέρι υπερείχε, είχε δεύτερο δοκάρι στο 72' σε κεφαλιά του Γκλιάτη, ενώ στο 88' μετά από κτύπημα φάουλ του Ζερμπίνη, ο Θεολόγης με δύσκολη επέμβαση κράτησε το 2-2.
Όμως στο 89', ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκλιάτης με νέα κεφαλιά έδωσε την νίκη στην ομάδα του (3-2).
Διαιτητές: Μανιώτης – Κάλλης, Σπίθας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Ζερμπίνης, Γκλιάτης, Μπερμπάντης (65' Αβαρκιώτης), Σ. Δεσύλλας (46' Ρίζος), Ποστόλης, Δημητρίου (86' Πατσαχάκης), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Θεολόγης, Χουζούρης, Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Γεωργούσης, Μπουσδέκης (32' λ.τρ. Ελευθερίου), Θεοδώρου, Νίκολλι (46' Λυγομένος), Ειρ. Αθανασόπουλος (80' Ελούνα Αμπέλε), Λυμπερόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money