Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0–0



Ο Αχιλλέας «πλήρωσε» την αδυναμία του να πετύχει ένα γκολ και παραχώρησε ισοπαλία στον Εθνικό, που άντεξε την πίεση, παρ’ ότι αγωνίσθηκε με ελλείψεις.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχιλλέας έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά η σπουδαιότερη ήταν σε τετ-α-τετ του Τσαλιαγκού με τον Κόλλια (το πλασέ του επιθετικού, έστειλε την μπάλλα ψηλά άουτ). Ο Εθνικός προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στημένες φάσεις.
Στο β’ μέρος ο Αχιλλέας πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους, κι απώλεσε σειρά απίθανων ευκαιριών. Στο 75' ο Καραγιαννίδης είχε κεφαλιά από την μικρή περιοχή στο δοκάρι!
Ο Εθνικός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 90’ του Μπεκιάρη με απευθείας κόκκινη κάρτα, για κτύπημα στον Αγγελόπουλο.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δουλγεράκης, Γουρνιάς. Από τον Εθνικό Ν. Μάκρης εκφράσθηκαν παράπονα για τον διαιτητή και τις αποφάσεις του. Διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτυ που ισχυρίζονται ότι δεν τους δόθηκε στο α’ ημίχρονο.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Μιχαηλίδης (85' Γκίνι), Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Τσαναχτσίδης, Τσαλιαγκός (70' Καρβούνης), Χαλιβελάκης, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Σάλαρι (55' Καραγιαννίδης).
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Κόλλιας, Γρίβας, Κολλάτος, Αλτιπαρμάκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Κόνιαρης (90' Γεωργιόπουλος), Τζάμος, Μέξης (46' Ραζακιάς), Θρ. Νικηφοράκης, Καραπάνος (78' Μπεκιάρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money