Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 3–1



Ο Διόνυσος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κι επιβλήθηκε του Ωρωπού με 3-1. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα, οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτερη διάθεση κι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Μόλις στο 3’ ο Απ. Γκέσουρας είχε τετ-α-τετ και στην συνέχεια ο Αγγελόπουλος στο 10’ και ο Μπαλογιάννη στο 18’ είχαν δοκάρια!
Η πίεση έφερε καρπούς στο 27’ όταν ο Δρόσος με ατομική ενέργεια από πλάγια, «έσπασε» την μπάλλα στο σημείο του πέναλτυ και ο επερχόμενος Μπαλογιάννης με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε και ο Διόνυσος στο 55’ πέτυχε δεύτερο τέρμα με τον Δρόσο, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα πεναλτυ που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του (2-0).
Ο Ωρωπός μείωσε στο 61’ με ωραίο κτύπημα φάουλ του Στεφανή.
Όμως ο Διόνυσος δείχνοντας ότι ήταν σε εξαιρετική ημέρα, απάντησε στο 71’ όταν ο Δρόσος από πλάγια πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μπαλογιάννη, κι αυτός αφού ξεπέρασε και την αντίσταση του τερματοφύλακα Οσμάν, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Καλή η διαιτησία (Μανιώτης – Πολυχρονιάδης, Σπίθας).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Ευαγγελάτος (75' Μπράις), Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Χρυσανθόπουλος, Ράλλης, Αγγελόπουλος (65' Μαρώλιας), Απ. Γκέσουρας (80' Δ. Ραυτακόπουλος), Δρόσος, Μπαλογιάννης.
ΩΡΩΠΟΣ (Ιωσηφίδης-Σκαρμούτσος): Οσμάν, Μήτρου (46' Λάπα), Ι. Κανάρης, Εδ. Σκαρμούτσος, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Βολιώτης (74' Ν. Κανάρης), Κ. Στεφανή, Φιλλής (85' Αμπάζι), Γ. Μπαλόκας, Ευφραιμίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money