Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΥΛΩΝΑΣ 4–2



Το Κρυονέρι νίκησε στο γήπεδό του χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τον Αυλώνα με 4-2, αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-1. Ήταν ένα ματς που έμοιαζε περισσότερο με προπονητικό δίτερμα! Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν έντονη πρωτοβουλία στις κινήσεις και με πρωταγωνιστή τον έξοχο Δημητρίου πέτυχαν 4 γκολ σε 15’ αγωνιστικά λεπτά!
Στο 3’ ο Δημητρίου έβγαλε με κάθετη πάσα τον Μπερμπάντη σε θέση βολής, κι αυτός έκανε το 1-0. Στο 7’ αντεστράφησαν τα πράγματα, καθώς ο Μπερμπάντης έδωσε στον Δημητρίου κι αυτός σημείωσε το 2-0. Στο 12’ ο Μαμάκος (από πάσα του Δημητρίου) έγραψε το 3-0. Και στο 14’ ο Χρυσικόπουλος μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή, άλλαξε την μπάλλα με τον Δημητρίου, και σκοράρισε (4-0).
Από το σημείο εκείνο του παιχνιδιού, το Κρυονέρι έκανε συνειδητή οικονομία δυνάμεων και ο Αυλώνας είχε την ευκαιρία στο 40’ να μειώσει 4-1 με τον Κούφο. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι περιορίσθηκαν σε κυκλοφορία της μπάλλας, όπως και οι φιλοξενούμενοι που κατάφεραν προς το τέλος της συνάντησης (84’) να σημειώσουν ένα ακόμη τέρμα, με τον νεότερο σε ηλικία παίκτη τους Σαμπανάι, που χειροκροτήθηκε για την ενέργειά του (έστω κι αν στην αρχή της φάσης πήρε την μπάλλα με το χέρι)…
Διαιτητές: Μπερέτας – Μπαλάγκα, Καστρινάκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Ζερμπίνης, Ποστόλι, Μπερμπάντης (46’ Κεφάλας), Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Δημητρίου (20' Ρίζος), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας (46’ Αβαρκιώτης), Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money