Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 3–1



Ο Διόνυσος επεβλήθη εντός έδρας του Αφιδναϊκού με 3-1, παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Το σκορ άνοιξε στο 15’ με κεφαλιά ο Αγγελόπουλος (1-0). Έτσι έληξε το ημίχρονο.
Στο 64’ ο Διόνυσος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Καρατσίκος, για διαμαρτυρία. Οι γηπεδούχοι «έβγαλαν» περισσότερο πάθος μετά την αποβολή και πέτυχαν το 2-0 με σκόρερ τον Δρόσο στο 70’.
Ο Αφιδναϊκός μείωσε στο 76’ με τον Κάρολι (2-1), κι ενώ όλοι πίστευαν ότι θα εντείνονταν η πίεση για την ισοφάριση, η ομάδα του Διονύσου έκανε το 3-1 με τον Απ. Γκέσουρα στο 85’, ο οποίος έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα, μετά από ασθενή απόκρουση του Μορφονιού, σε δυνατό κτύπημα φάουλ του Μπαλογιάννη.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Πολυχρονιάδης, Κ. Κορωνιάς.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Μαρουσόπουλος (53’ Μπαλογιάννης), Ζαχαρόπουλος, Χρ. Γκέσουρας (38’ Ράλλης), Καρατσίκος, Μαρώλιας, Σίτσα, Χρυσανθόπουλος, Αγγελόπουλος, Δρόσος, Απ. Γκέσουρας (90' Ευαγγελάτος).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Γάγγας (57’ Ι. Νικολάου), Τάτσης, Άλι, Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Τσαλίδης, Κλίσι (67' Δημητριάδης), Γκιόλλα (46’ Σισμανίδης), Μίχας.
* Στα αξιοσημείωτα, πέραν του αγώνα, ήταν η τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του αδικοχαμένου πατέρα του παίκτη του Διονύσου Άγγελου Ράλλη, ο οποίος έδινε το παρόν σε κάθε παιχνίδι της ομάδας, εδώ και χρόνια! Η διοίκηση του Διονύσου ευχαρίστησε τους διαιτητές και τον παρατηρητή αγώνα για την διευκόλυνση, ώστε να τιμηθεί από τον Α.Ο. Διονύσου η μνήμη ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου.
Η τήρηση 1' λεπτού σιγής στην μνήμη Ράλλη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money