Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΑΧΙΛΛΕAΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–0



Ο Αχιλλέας συνέχισε το αήττητο σερί του για 5ο παιχνίδι πρωταθλήματος. Επικράτησε δύσκολα -αν και γηπεδούχος- των σκληροτράχηλων Καλυβίων 1-0.
Στο α’ ημίχρονο ο Αχιλλέας υπερείχε, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και είχε δοκάρι με τον Τσαναχτσίδη στο 10'. Νωρίτερα (5’) τα Καλύβια είχαν καλή ευκαιρία με τον Μάτι.
Στο 35' μετά από κτύπημα κόρνερ του Χαλιβελάκη, ο Τσάκαλος με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα…
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ δυαντά και κράτησαν την πολύτιμη νίκη απέναντι στους φιλοξενούμενους που είχαν υποχρεωτικές αλλαγές λόγω τραυματισμών, διατήρησαν ανούσια υπεροχή και είχαν σουτ του Καρελιώτη (που βρέθηκε σε καλή θέση για να ισοφαρίσει) μόλις άουτ!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Κουλοχέρης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Τσαναχτσίδης, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Καραμπέτσος, Τσαλιαγκός (50' Καρβούνης), Χαλιβελάκης, Σταματόπουλος (90' Μιχαηλίδης), Τσάκαλος, Καραγιαννίδης (60' Σάλαρι).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Λάγιο, Μίκο (46' λ.τρ. Δημητρακόπουλος), Τσούνης, Κοτσίου, Παπανίκου, Πάτσης, Καρελιώτης, Αλεξίου (75' λ.τρ. Κουφαλιάς), Χασουράκης, Μάτι (15' λ.τρ. Δ. Οικονομίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money