Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2–2



Φάση από τον αγώνα

Καλύτερος ήταν ο Αήττητος σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά τα καλοστημένα Καλύβια πήραν την σημαντική ισοπαλία… Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο τέταρτο της συνάντησης και οι γηπεδούχοι ανταπέδωσαν μέχρι το 32’ λεπτό!
Ο τερματοφύλακας Τσουνάκης αναδείχθηκε ήρωας του παιχνιδιού με τις αποκρούσεις του (κυρίως αυτή του 93’)!
Στο 7' ο Τζαβέλλας πάσαρε στον Μανώλη Λύγκο, κι εκείνος με πλασέ από την μικρή περιοχή πέτυχε το 0-1. Στο 14’ σε σέντρα του Ράπτη, πετάχθηκε ο Τζαβέλλας και με εναέριο γύρισμα σημείωσε το 0-2.
Τα Καλύβια αντέδρασαν και στο 24' ο Μάτι μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Χασουράκη, ο οποίος με πλασέ μείωσε 1-2. Η ισοφάριση επιτεύχθηκε στο 32' με μακρινό αριστερό συρτό σουτ του Καρελιώτη (2-2). Λίγο νωρίτερα τα Καλύβια είχαν ευκαιρία με τον Μάτι, ενώ στο 40' ο Τζαβέλλας είχε μια καλή αλλά αποτυχημένη προσπάθεια.
Στο β’ ημίχρονο υπήρξε έντονη νευρικότητα κι από τις δύο πλευρές, με πολλά λάθη. Ο Αήττητος σιγά-σιγά πήρε τις πρωτοβουλίες του και μετά το 60' απείλησε έντονα με τους Κοσμά, Τζαβέλλα και Μανώλη Λύγκο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 65' (από στημένη φάση) κεφαλιά μόλις άουτ του Βιδάλη και σουτ του Κοσμά στο 72’ που απέκρουσε ο Τσουνάκης.
Στο 78' πάλι ο Τσουνάκης έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ με τον Μαν. Λύγκο. Επίσης, στο 82' πάλι ο Μαν. Λύγκος πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια και πλάσαρε από πλάγια θέση, μόλις άουτ!
Η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 93', όταν ο Κολάγκι έπιασε δυνατό πλασαριστό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Τσουνάκης έπεσε στην γωνιά του και παραχώρησε δύσκολα κόρνερ!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Γκόντα, Βιτσεντζάτος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Bασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Καραγιάννης, Κοτσίου, Τσούνης, Μίκο, Λάγιο (46' Χρ. Δημητρακόπουλος), Αλεξίου (54' Δ. Οικονομίδης), Πάτσης, Χασουράκης, Καρελιώτης, Μάτι (67' Σωτ. Χριστόπουλος).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Κονόμι, Ράπτης, Λευθεροχωρίτης (46' Δ. Λύγκος), Μπαράκος, Βιδάλης, Κολάγκι, Τσούκα (68' Λάππας), Αρκουμάνης, Εμ. Λύγκος, Τζαβέλλας, Βαρώνος (46’ Κοσμάς).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money