Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–1



Δίκαιο αποτέλεσμα μετά από πολύ δυνατό παιχνίδι και ανοχή του διαιτητή στον πειθαρχικό τομέα. Ο Εθνικός αιφνιδίασε και προηγήθηκε 0-1 με γκολ–φάουλ του Τζάμου μόλις στο 3’ και η Άνοιξη ισοφάρισε στο 43’ με δυνατό πλασέ από 30 περίπου μέτρα του Ειρηναίου Αθανασόπουλου (1-1).
Στο β’ μέρος κάθε ομάδα είχε από δύο καλές χαμένες ευκαιρίες. Ο Εθνικός ήταν ελαφρώς καλύτερος αλλά ο τερματοφύλακας Κόλλιας έσωσε την εστία του όταν χρειάσθηκε, ενώ ο Μέξης και ο Μουλάκης έχασαν γκολ…
Η πολλή δύναμη έφερε και αρκετούς τραυματισμούς, καθώς οι 5 στους 6 αντικατασταθέντες απεχώρησαν λόγω τραυματισμών! Ο Κόλμπερ και ο Τρακάκης από πλευράς γηπεδούχων, οι Μπισμπιρούλας, Θράσος Νικηφοράκης και Ανδρουτσόπουλος (με πιθανό κάταγμα στο χέρι) από πλευράς φιλοξενουμένων. Ακόμη και ο Μουλάκης (που δεν αντικαταστάθηκε) κτύπησε στον ώμο…
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Κυριακόπουλος, Πειρασμάκης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Ελούνα Αμπέλε Κόλμπερ (65’ λ.τρ. Θεοδώρου), Κολώτας, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Γεωργούσης, Λυγομένος, Δαρζέντας, Χαμπέρης (57' Χουζούρης), Ειρ. Αθανασόπουλος, Τρακάκης (41’ λ.τρ. Π. Ελευθερίου).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Ζορμπάς): Κόλλιας, Σχοινάς, Ανδρουτσόπουλος (84’ λ.τρ. Γρίβας), Ι. Νικηφοράκης, Ν. Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας (21’ λ.τρ. Κόνιαρης), Θρ. Νικηφοράκης (60’ λ.τρ. Αλτιπαρμάκης), Καραπάνος, Μέξης, Τζάμος, Μουλάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money