Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΩΡΩΠΟΣ 3–2


Πανηγυρικό στιγμιότυπο από τ' αποδυτήρια της Σταμάτας

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι, η γηπεδούχος Σταμάτα κατάφερε να επιβληθεί του σχετικά καλύτερου Ωρωπού με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10', όταν ο Τσαβδαρίδης σέντραρε και ο Τσατσαράγκος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 25’ ο Τσαβδαρίδης κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 45' με σουτ του Ευφραιμίδη (2-1).
Στο β’ μέρος ο Ωρωπός ισοφάρισε (55') με σουτ του Κυριάκου Στεφανή (2-2). Είχε ακόμη ευκαιρίες στο διάστημα 75'-85' με τρεις κλασικές ευκαιρίες (Στεφανή, Λάπα και Μπραχιμάι) αλλά ο εξαιρετικός Μαμάης επενέβη σωτήρια και στις 3 περιπτώσεις…
Η Σταμάτα στο 88’ πήρε το πολύτιμο 3ποντο της νίκης. Ο Καλογήρου πέρασε κάθετη πάσα στον Σάββα, κι αυτός με μυτάκι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Τσαλίκογλου, Αλεξοπούλου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά από πλευράς διαιτησίας, που αντεπεξήλθε με επιτυχία στις ανάγκες του παιχνιδιού.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος (61' Αγουρίδας), Καβάσης (80' Μανασίδης), Μπόρας, Κριεμάδης, Ν. Πέππας, Σάββας, Τσαβδαρίδης, Καλογήρου, Τσατσαράγκος.
ΩΡΩΠΟΣ (Ιωσηφίδης-Σκαρμούτσος): Ντέρκα, Λάπα (70’ Αμπάζι), Μήτρου, Εδ. Σκαρμούτσος, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Βολιώτης, Κ. Στεφανή, Φιλλής (75’ λ.τρ. Ν. Κανάρης), Γιώργ. Μπαλόκας (90’ Γιάν. Κανάρης), Ευφραιμίδης.
* Οι παράγοντες, οι παίκτες και ο προπονητής της Σταμάτας, αφιέρωσαν την νίκη τους στον τραυματία Δημήτρη Μητρόπουλο, με την ευχή να επιστρέψει το ταχύτερο υγιής κοντά τους.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money