Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–1






Καλύτερη η Λαυρεωτική, με την γνωστή της δύναμη και καλή ψυχολογία, νίκησε 2-1 τον μέτριο Πρωτέα, που δεν έκανε ευκαιρίες. Ο αέρας και ο βαρύς (σαν τσιμέντο) αγωνιστικός χώρος, επηρέασαν τις κινήσεις των παικτών, κυρίως των φιλοξενουμένων.
Πάντως, η Λαυρεωτική κινήθηκε με μεγαλύτερη διάθεση και εδικαιούτο της νίκης. Μόλις στο 2’ ο Παπαγεωργίου βγήκε τετ–α–τετ με τον Παπαϊωάννου αλλά τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας.
Ο Πρωτέας είχε μια μικροευκαιρία στο 5’ με τον Μαραγκό, που έχασε το κοντρόλ της μπάλλας και δεν έκανε το σουτ ενώ μέχρι το 35’ ο αγώνας δεν είχε σπουδαίες φάσεις. 
Στο 38’ όμως, ο Παπαγεωργίου πέρασε κάθετη μπαλλιά στον Μακρή, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα και πέτυχε το 1-0. Το γκολ αυτό «έλυσε» τα πόδια των γηπεδούχων και «βάρυνε» εκείνα των φιλοξενουμένων.
Στο β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική διατήρησε την υπεροχή, καθώς ο Πρωτέας πέρασε μπροστά (από σέντερ-μπακ που έπαιζε) τον Κοσμάτο για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο Παπαγεωργίου έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 57’. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να ελέγχουν το κέντρο, με την εξαιρετική απόδοση του νεαρού Τσιριγώτη. 
Στο 81’ ο Μακρής ξέφυγε από αριστερά και τροφοδότησε στο ύψος του πέναλτυ τον Παπαγεωργίου, ο οποίος αφού ξεπέρασε την αντίσταση του τερματοφύλακα, σημείωσε το 2-0.
Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 88’ μετά από κόντρες μπροστά στην εστία του Λάμπρου και κοντινό πλασέ του Μαμάκου.
Για την Λαυρεωτική αυτοί ήταν οι πρώτοι 3 βαθμοί ενώ για τον Πρωτέα το «κακό» τρίτωσε και βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας χωρίς βαθμό!
Καλοί οι διαιτητές Αντιπαριώτης – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου, Δ. Χασιώτης, Παντελιάς, Χουσεΐν, Πάνου, Μακρής, Τζώρας (89' Μιχαηλίδης), Τσιριγώτης (83' Βλαντής), Κ. Παπαδόπουλος (90' Κωνσταντινίδης), Παπαγεωργίου.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Μούργος, Λάζαρης, Κοσμάτος (69' Χαρίτος), Χρήστου (55' Καλιανιώτης), Βασιλείου, Μπουτσάι, Μαραγκός (75' Κούλιμπης), Μαμάκος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money