Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Η ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ


Στιγμιότυπο από την κλήρωση της Φλώρινας. Αριστερά ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Παπαμακάριος


Μεγάλη ανακούφιση στους οργανωτές και ικανοποίηση στους πολυάριθμους παρευρεθέντες, προσέφερε η άψογα οργανωμένη εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Γ’ εθνικής στην όμορφη και ακριτική Φλώρινα. Ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής Μιχάλης Τζανόπουλος, δικαιὠθηκε από το αποτέλεσμα της δύσκολης απόφασης για αποκέντρωση και δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην νέα διοίκηση της ΕΠΟ.
Η οργάνωση και η φιλοξενία των ανθρώπων της ΕΠΣ Φλωρίνης, με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο Κώστα Αντωνιάδη, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σ’ όλους τους παράγοντες που παρευρέθησαν στην διαδικασία. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και μέλος της Επιτροπής Γιώργος Παπαμακάριος, δεν είχε λόγια για να εκφράσει την ικανοποίησή του για τον όμορφο τρόπο, την περιποίηση και την οργανωτική επάρκεια της ΕΠΣ Φλωρίνης.
Ο χώρος πραγματοποίησης της εκδήλωσης ήταν άνετος, μέσα σε δασώδη περιοχή και αμφιθεατρικός προς ολόκληρη την πόλη. Το περιβάλλον εκπληκτικό, προδιέθετε για μια ουσιαστική διαδικασία χωρίς προβλήματα, όπως ακριβώς εξελίχθηκε…
Μεταξύ των 100 και πλέον εκπροσὠπων σωματείων που παρέστησαν στην συγκρότηση των ομίλων και τις κληρώσεις, ήταν ο πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας Γιώργος Χαχολάκης, με δύο ακόμη συμβούλους του Δ.Σ. του συλλόγου, ο πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Μπάμπης Μπίλλιος με την σύζυγό του, όπως και παράγοντες από ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Ιωνικός, το Αιγάλεω, το Περιστέρι, ο Περαμαϊκός και άλλοι. Δεν υπήρξε εκπροσώπηση ούτε ενός Κρητικού σωματείου (προφανώς λόγω απόστασης)!
Από πολιτικής πλευράς, παρευρέθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Ηλιάδης, ο βουλευτής Φλωρίνης Β. Κωνσταντινίδης και ο δήμαρχος Φλωρίνης Γιάννης Βοσκόπουλος, οι οποίοι χαιρέτισαν την εκδήλωση.
Την διαδικασία διηύθυνε ο πρόεδρος της Επιτροπής Γ’ εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος, πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δ. Κουτρουμάνος πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδος και τα μέλη κ.κ. Παπαμακάριος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Ελευθεριάδης πρόεδρος ΕΠΣ Πιερίας και Κατσανάκης πρόεδρος ΕΠΣ Φωκίδος.
Την κλήρωση του Κυπέλλου διενήργησε η αρμόδια Επιτροπή υπό την προεδρία του κ. Παπακωνσταντίνου αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Ευβοίας και του αντιπροέδρου κ. Γαβριηλίδη Γ’ αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Η φιλοξενία της τοπικής ΕΠΣ στα μέλη των Επιτροπών της ΕΠΟ, περιελάμβανε και κοντινές επισκέψεις σε αξιοθέατα της περιοχής, όπως το Πισωδέρι, οι εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Βίγλας και οι λίμνες των Πρεσπών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money