Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΙΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ



Χωρίς προπονητή έμεινε ο Α.Ο. Άρτεμις μετά την αποχώρηση του προπονητή Διονύση Γεωργουλά, για προσωπικούς λόγους, από το βράδυ της περασμένης Τρίτης 23/9. Ο κ. Γεωργουλάς ήταν υπεύθυνος της ανδρικής ομάδας του συλλόγου από τα τέλη Ιουλίου 2012, οπότε ανέλαβε πρόεδρος ο Μάριος Λαμπρόπουλος, ο οποίος (μαζί και με άλλα μέλη του Δ.Σ.) προσπάθησε να πείσει τον προπονητή να παραμείνει στην θέση του αλλά εκείνος επέμεινε αμετακίνητα στην παραίτηση για δικούς του λόγους!
Λέγεται ότι η αποδυνάμωση της ομάδας από τους Καραμανιδη, Τσανακτσή, Χαρίση, Κόλλια, Ντούση, Πελέκη, στενοχώρησε τον κ. Γεωργουλά, έστω κι αν έγιναν διορθωτικές κινήσεις και αποκτήθηκαν αρκετοί νέοι παίκτες στην διάρκεια των μεταγραφών. Ακόμη, οι διοικητικές αντιθέσεις μεταξύ μελών του Δ.Σ. τον τελευταίο καιρό, ίσως δημιούργησαν ασταθές κλίμα για τον 35χρονο προπονητή. Γεγονός είναι ότι έπαψε να υφίσταται η παλιά σχέση συνεργασίας των δύο πλευρών…
Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αρτέμιδος συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης 25/9 και ύστερα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αποφάσισε προσωρινά την ομάδα να «κωουτσάρει» στον Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Διόνυσο, ο τερματοφύλακας Βασίλης Κατσής και να ληφθεί με ηρεμία τις επόμενες ημέρες η απόφαση για τον αντικαταστάτη του κ. Γεωργουλά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money