Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΔΙΕΘΝΗΣ Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!



Η ΕΠΟ ανανέωσε τον κατάλογο των διεθνών γυναικών διαιτητών και η ΚΕΔ έστειλε στην ΟΥΕΦΑ νέα κατάσταση συμπεριλαμβάνοντας σ' αυτήν την διαιτητή ΕΠΣΑΝΑ Ελένη Αντωνίου, που είχε σταματήσει λόγω εγκυμοσύνης για ένα χρόνο την ενεργό δράση αλλά επανήλθε εφέτος δριμύτερη. Αξιολογήθηκε αφού πέρασε τα σχετικά τεστ, ως διαιτητής Γ’ εθνικής κατηγορίας και στην πρεμιέρα του οικείου πρωταθλήματος, διαιτήτευσε την αναμέτρηση Εθνικού Αστέρα – Νέας Ιωνίας 0-2.
Η κ. Αντωνίου είναι 28 ετών, αστυνομικός και πέρασε τις εξετάσεις στην ξένη γλώσσα (αγγλικά) πριν κριθεί ικανή για διεθνής. Μαζί της τοποθετήθηκε στον νέο πίνακα των διεθνών γυναικών διαιτητών ποδοσφαίρου η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, της Ένωσης Λαρίσης.
Πρόκειται για πανελλήνια διάκριση της Ένωσης, η επιλογή μιας διαιτητού της δύναμής της στον πίνακα των διεθνών! Είναι πρωτοφανής επιτυχία για τα δεδομένα της ΕΠΣΑΝΑ. 
Αξίζει κάθε επαίνου τόσο η προσπάθεια της Ελένης Αντωνίου όσο και της διοίκησης της Ένωσης και της αρμόδιας Επιτροπής Διαιτησίας. 
* Στο στιγμιότυπο επάνω, η Ελένη Αντωνίου, με τους βοηθούς Α' εθνικής κατηγορίας Δημήτρη Τζαφόλια και Πολυχρόνη Πολυχρονιάδη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money