Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0–1




Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σημείωσε ο Κεραυνός, και μάλιστα εκτός έδρας, με 1-0, επί του ισχυρού Πρωτέα στην Π. Φώκαια.
Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη, γιατί κερδήθηκε χωρίς η απόδοση της ομάδας να είναι τόσο καλή! Το ματς φαινόταν ότι πήγαινε για ισοπαλία. Στο τελευταίο τέταρτο όμως, ο Πρωτέας αποφάσισε να ρισκάρει για να κερδίσει! Από την στιγμή που άλλαξε ο Τζανής με τον Κούλιμπη και ο Μπάτρης πήρε την θέση του Ανδρεάδη, ο Κεραυνός υπερίσχυσε επιθετικά και η σταθερή μέχρι τότε άμυνα του Πρωτέα, δεν είχε «απαντήσεις» στις επιθέσεις των φιλοξενουμένων…
Σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, οι τελικές προσπάθειες ήταν 8-4 υπέρ του Πρωτέα αλλά αυτό το γεγονός δεν ήταν αρκετό να δώσει ούτε την ισοπαλία στους γηπεδούχους.
Οι πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα:
10’: Σέντρα από φάουλ του Κοντογιάννη, έδιωξαν οι αμυντικοί και ο Βούσουλας δεν πρόλαβε να πλασσάρει καθώς η μπάλλα πέρασε μπροστά του.
17’: Κάθετη διαγώνια μπαλλιά του Τζανή στον Βασιλείου, πρόλαβε η άμυνα και παραχώρησε κόρνερ.
27’: Άλλαγμα παιχνιδιού απ’ τον Χύκα στον Βασιλείου, ο οποίος έκανε αδύναμο σουτ στην αγκαλιά του Παππά.
30’: Κόρνερ του Μαραγκού στην μικρή περιοχή, κεφαλιά του Μαμάκου υπό την πίεση της εξόδου του Παππά, η μπάλλα έφυγε ψηλά άουτ.
44’: Ντρίμπλα του Μαμάκου στο ημικύκλιο της περιοχής, άνοιγμα αριστερά στον Μαραγκό, που πλάσσαρε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
59’: Κεφαλιά του Παπασωτηρίου άουτ, μετά από κόρνερ του Κοντογιάννη, δίπλα στο κάθετο δοκάρι του Παπαϊωάννου.
67’: Σύγκλιση του Μαμάκου απ’ τα αριστερά προς τα δεξιά, στο ύψος της μεγάλης περιοχής και σουτ πάνω στους αμυντικούς του Κεραυνού.
71’: Σουτ του Χαρίτου απ’ την μεγάλη περιοχή, μετά από κακό διώξιμο των αμυντικών, απέκρουσε ο Παππάς.
81’: Σέντρα του Βασιλείου από κτύπημα φάουλ, ο Μούργος έπιασε κεφαλιά μόλις πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
83’: 0-1 Άνοιγμα του Κοντογιάννη απ’ τα δεξιά, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Πρίφτη, που με κεφαλιά-πάσσα βρήκε μόνο του στο πέναλτυ τον Μπάτρη. Αυτός σκόραρε, παρά την προσπάθεια του Παπαϊωάννου.
87’: Διώξιμο της άμυνας του Πρωτέα μετά από σέντρα, ο Κυριακίδης απέφυγε ένα αμυντικό αλλά πλάσσαρε άουτ.
89’: Ο Γ. Ρώμας ξεκίνησε προσπάθεια από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε «χαλαρά» δύο αντιπάλους του και βγήκε μόνος του μπροστά στον Παπαϊωάννου, που τον «κρέμασε» αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ!
Εξαιρετική η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου – Πολυχρονιάδη, Σπίθα.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Τζανής  (74’ Κούλιμπης), Λάζαρης, Μούργος, Βασιλείου, Μπουτσάι, Χύκα (70’ Χαρίτος), Μαμάκος, Μαραγκός (64’ Ντίνος).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Μιχάλης, Λιούμης, Κατσίκης, Παπασωτηρίου, Πρίφτης, Βούσουλας (31’ Ευφραιμίδης), Ανδρεάδης (74’ Μπάτρης), Κατσικάς (45’ Γ. Ρώμας), Κοντογιάννης, Κυριακίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money