Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–1
























Καλύτερος κατά διαστήματα ο Άρης Βούλας, νίκησε γηπεδούχος την πρωτοεμφανιζόμενη στην Α’ κατηγορία Δόξα Αγίας Άννας Αχαρνών με 2-1. Οι ομάδες φάνηκαν αγχωμένες λόγω της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και δεν προσέφεραν ποιότητα στο παιχνίδι τους. Πάντως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο μαχητικοί στο πρώτο 30λεπτο και είχαν ευκαιρίες για γκολ κυρίως με τον δραστήριο Σάββα. Οι γηπεδούχοι όμως σωστά οργανωμένοι προηγήθηκαν (1-0) με πέναλτυ που κέρδισε ο Βεϊζάι στο 35’, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαγεωργίου.
Με την έναρξη του β’ μέρους (48’) ο Άρης σημείωσε το 2-0 μετά από ωραίο συνδυασμό και σουτ-λόμπα του Βεϊζάι, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο αμυντικό λάθος της Δόξας.
Σχετικά γρήγορα αντέδρασε η Δόξα και στο 56’ κέρδισε κι αυτή πέναλτυ σε ανατροπή του Μαβίδη. Το κτύπησε επιτυχώς ο Δημάκης και μείωσε σε 2-1. 
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι ελαφρώς καλύτεροι και στο 80’ ζήτησαν νέο πέναλτυ σε ανατροπή του Διονυσόπουλου, την στιγμή που επιχειρούσε πλασέ για την ισοφάριση…
Διαφορά δυναμικότητας των ομάδων δεν υπήρχε. Ήταν διαφορετικός ο τρόπος και η φιλοσοφία που η καθεμιά έπαιζε! Οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι ο Άρης φαινόταν και ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Από την πλευρά τους, οι της Αγίας Άννας δεν διέκριναν καμία διαφορά στις δύο ομάδες και ισχυρίζονται ότι εδικαιούντο την ισοπαλία, την απώλεια της οποίας «χρεώνουν» στον διαιτητή, που δεν έδωσε πέναλτυ στην ανατροπή του Διονυσόπουλου.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 35' πέναλτυ Παπαγεωργίου, 48’ Βεϊζάι – 56' πέναλτυ Δημάκης.
Διαμαρτύρεται έντονα η Δόξα Αγ. Άννας για την διαιτησία του Μανιώτη. Βοηθοί: Πολυχρονιάδης – Ρούντος.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Σιδηρόπουλος, Αντάρτης, Καβάσης, Διακρούσης, Χρυσοσπάθης, Βεϊζάι, Λ. Μαντακίδης (80' Ταγκούλης), Παπαγεωργίου, Διγενής (83' Τσιαγκάνης), Μπαλλής (46' Π. Μαντακίδης).
ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας, Φιλίππου, Δ. Νιφόρος (70' λ.τρ. Διονυσόπουλος), Δημάκης, Θωμάκος, Β. Νιφόρος (60' Τσάλεσης), Σάββας (46' Κωστίδης), Μαβίδης, Γκίνι, Κυριακίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money