Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–1


























Ρωμαλέα εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης Βούλας στο Κορωπί και πήρε ισοπαλία 1-1 από την μέτρια Δόξα. Η γνώση του αντιπάλου από το μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας, βοήθησε τις δύο ομάδες να «στηθούν» ανάλογα, αλλά οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί στις κινήσεις τους, με αποτέλεσμα να προηγηθούν 1-0 στο σκορ (30’) με μακρινό σουτ – φάουλ του Παπαγεωργίου και λάθος του τερματοφύλακα Μυλωνά.
Στο 38’ απεβλήθη ο Βεϊζάι λόγω εξύβρισης του βοηθού και ο Άρης έμεινε με 10 παίκτες!
Η Δόξα αναμενόταν καλύτερη στο β’ μέρος, καθώς η ομάδα της Βούλας οπισθοχώρησε για να κρατήσει το σκορ. Όμως τα ατού των γηπεδούχων δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και παρά την είσοδο των Ντα Κόστα και Πάντου, οι κινήσεις ήταν σπασμωδικές και χωρίς αποτέλεσμα! Υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες για το 1-1 αλλά μόλις στο 94’ ο Δάβαρης κατάφερε να το πετύχει, κι αφού ο τερματοφύλακας Παππάς έσωσε την εστία του από βέβαιες παραβιάσεις σε 3-4 περιπτώσεις…
Στο 81’ απεβλήθη (αδικαιολόγητα κατά τους φιλοξενούμενους) ο Παπαγεωργίου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Άρης τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες.
Επιπλέον, σε διεκδίκηση της μπάλλας, ο Διακρούσης κτύπησε σοβαρά (διαγνώσθηκε αιμάτωμα) στην σπονδυλική στήλη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο…
Οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Αντιπαριώτη (βοηθοί οι Τσιαλογιάννης, Χόικας), όχι μόνο για την δεύτερη αποβολή αλλά για την …ατελείωτη καθυστέρηση που κράτησε (γύρω στα 8 λεπτά) όσο και για την έλλειψη αγωνιστικής προστασίας στους παίκτες τους (πολλά ανάποδα φάουλ).
ΔΟΞΑ: Μυλωνάς, Λυμπερόπουλος (68' Σιδέρης), Μαρινάκης, Τσεβδερίκοβ, Τούντας, Βάρδας, Στ. Παπαδόπουλος, Μάζης (46' Ντα Κόστα), Δάβαρης, Γκαβασιάδης, Σκαβάρας (46' Πάντου).
ΑΡΗΣ: Παππάς, Σιδηρόπουλος, Αντάρτης, Καβάσης, Διακρούσης (81’ λ.τρ. Κλέντις), Χρυσοσπάθης, Βεϊζάι, Λ. Μαντακίδης, Παπαγεωργίου, Διγενής (60' Π. Μαντακίδης), Μπαλλής (46' Τσιαγκάνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money