Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΟΠΛΗ Η ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΜΕ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ!



Την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιανού επιθετικού Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα, ανακοίνωσε η Δόξα Κορωπίου. 
Ο παίκτης που ζει με την οικογένειά του (έχει παντρευτεί Ελληνίδα σύζυγο) στην Γλυφάδα, μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της Δόξας από την αρχή της προετοιμασίας και την Τρίτη 24/9 εκδόθηκε το δελτίο του.
Την περίοδο 2011–12 ο Ντα Κόστα αγωνίσθηκε στην Σπόρτιστ Σβόγκε (Β’ εθνικής Βουλγαρίας) και πέρυσι (2012-13) έπαιξε στον Θρασύβουλο, μέχρι τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για έμπειρο και πολύ χρήσιμο επιθετικό παίκτη, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την εφετινή προσπάθεια της νέας του ομάδας.
Ο προπονητής της Δόξας Ευγένιος Τσέρτος, τον υπολογίζει για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Βούλας, όπως και τον Γιώργο Πάντου, που δεν αγωνίσθηκε στην νικηφόρα πρεμιέρα, με την Λαυρεωτική. Σημειωτέον ότι η Δόξα έσπασε στο Λαύριο μια πολυετή κακή παράδοση, που δεν την ήθελε να παίρνει ούτε πόντο… στους εκεί αγώνες της με την πάντοτε ισχυρή Λαυρεωτική!
Με την ευκαιρία αυτή, το Δ.Σ. της Δόξας με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τόσο την Λαυρεωτική όσο και τους διαιτητές της συνάντησης για την καλή αγωνιστική συμπεριφορά τους έναντι της ομάδας του Κορωπίου.
Στο ματς του Σαββάτου με τον Άρη Βούλας, οι φίλοι και η διοίκηση της Δόξας περιμένουν αρκετό κόσμο που θέλει να δει την καινούργια ομάδα στο πρώτο της επίσημο εντός έδρας παιχνίδι.
* Το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη παίκτη εξετάζει η διοίκηση της Δόξας, εφ’ όσον ο Ρίζος δεν καταφέρει (έγκαιρα) να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money