Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: ΛΙΓΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…




Λίγες λεπτομέρειες των αγώνων α’ φάσης κυπέλλου της Γ’ εθνικής, στους οποίους μετείχαν ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ. Εντυπωσιακό γεγονός αποτελεί ότι και οι 4 εκπρόσωποι της Ένωσης, σημείωσαν μεγάλες εκτός έδρας νίκες, προκρίθηκαν στην β’ φάση, κι έδειξαν την δυναμική τους απέναντι σε σκληρούς και έμπειρους αντιπάλους!









ΑΙΓΑΛΕΩ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-2
Σπουδαία νίκη - πρόκριση πήρε η Τριγλία Ραφήνας με 2-1 επί του Αιγάλεω στο γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Μπήκε δυνατά στο ματς και στο 2’ ο Μάντζης βγήκε μόνος του απέναντι από τον Κουρεπίνη, τον οποίο πέρασε και πλάσσαρε (0-1). Το Αιγάλεω βελτίωσε στη συνέχεια την απόδοσή του και προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο β’ μέρος, πάλι η Τριγλία μπήκε καλύτερα και στο 56’ ο Στρόμπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκαφίδας με εκπληκτικό τακουνάκι έγραψε το 0-2. Το «Σίτυ» προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 77’ με πλασέ του Βουτυρά (1-2).
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Κοντιζάς, Στριμμένος, Ταμπάκης (68’ Μιχαήλ), Μαυρομμάτης, Χρίστο, Μπεθάνης, Παπαναστασίου (70’ Βουτυράς), Τουρνάς (70’ Πολυκρέτης), Παπαθανασίου.
ΤΡΙΓΛΙΑ: Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Κόρακας, Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμο (90’ Αλεβίζος), Γκίκας, Σταμπέλος, Μάντζης (81’ Μουλάκης), Ζέκιο (93’ Τσιτοφώτος).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΘΥΕΛΛΑ 0-1
Μέτρια εμφάνιση της Θύελλας, που είχε την εμπειρία να σημειώσει ένα τέρμα και να πάρει την πρόκριση επί του γηπεδούχου Α.Ο. Περιστερίου, που δεν παρουσίασε κι αυτό πολλά πράγματα από αγωνιστικής πλευράς. Το γκολ σημείωσε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ ο Χαρακτίδης στο 63’, ύστερα από ανατροπή του Ντόσκα εντός περιοχής. Εβδομήντα περίπου φίλοι της Θύελλας ακολούθησαν και υποστήριξαν την ομάδα στο γήπεδο του Ηφαίστου, αλλά δεν ικανοποιήθηκαν με την απόδοσή της. Όμως, τους χαροποίησε ιδιαίτερα η νίκη - πρόκριση, που έφερε αντιμέτωπες στον επόμενο γύρο τις δύο ομάδες της Ραφήνας!
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κέμπας, Χρόνης, Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Β. Πλέστης (75’ Μάντζιος), Σαμπράκος (60’ Ηλιάδης), Μπέλι, Συρράκος.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Μανουσάκης (75’ Τσέλιος), Τσαλδάρης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Κατσούγκρης (70’ Δημοσπύρος), Μουτζακάς (64’ Τασσόπουλος), Ραμπαβίλας.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0-1
Νικηφόρα πέρασε ο Αστέρας Βάρης από τη Νάξο, παίρνοντας την πρόκριση με νίκη 1-0 επί του Πανναξιακού.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως βρήκαν την καλοστημένη άμυνα του Αστέρα και τερματοφύλακα Ούσιο, που όταν χρειάσθηκε επενέβησαν σωστά. Το γκολ σημείωσε ο Ζώνας στο 86', σε μία από τις ελάχιστες καλά οργανωμένες αντεπιθέσεις. Έξυπνη πάσα στη πλάτη του Σάββα από τον Καζαντζή, κι έξοχο πλασέ του σκόρερ στην έξοδο του Τσαϊλάκη (0-1). Χρόνος δεν υπήρχε για ανατροπή και ο Αστέρας σημείωσε ιστορική πρόκριση!
Οι 400 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Νάξου, απόλαυσαν παιχνίδι με ρυθμό, παρά την υψηλή θερμοκρασία (το ματς άρχισε στις 13.45’).
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσαϊλάκης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (89’ Μποδώνιας), Βάσσος, Καλογέρης, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Αριανούτσος, Βούλγαρης (72’ Παπασταθόπουλος).
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ: Ούσιος, Δρακοντίδης, Κόπελας, Πλίτσης (91’ Παπαδημητρόπουλος), Σκουρλής, Κωβαίος (68’ Δράμης), Μίχος, Φωστέρης (95’ Καρδαμίτσης), Καζαντζής, Ζώνας, Ανδρεαδάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1-2
Καλά στημένος στην άμυνα και με λίγες αλλά γρήγορες αντεπιθέσεις, ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο τέρματα και δεν άφησε τους μέτριους αλλά «απαιτητικούς» γηπεδούχους του Ατρομήτου, που προηγήθηκαν στο σκορ, να κάνουν το παιχνίδι τους… Η πρόκριση της ομάδας του Λαυρίου απέδειξε ότι θα είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Οι γηπεδούχοι στο 42′ κέρδισαν πέναλτυ και αποβολή του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου, τον οποίο αντικατέστησε ο Καραμολέγκος. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Ευθυμιάδης (1-0). Στο β’ μέρος οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και ισοφάρισαν γρήγορα με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπαρσελό. Στο 62′ οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Ευθυμιάδη. Και στο 73′ επαληθεύθηκε ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, με τον Παράσχο να σημειώνει το 1-2, προς έκπληξη των γηπεδούχων, που έφθασαν δύο φορές κοντά στην ισοφάριση, με τον Μητρόπουλο (81′ και 87′), όμως και πάλι τα δοκάρια έσωσαν τον Καραμολέγκο!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δημητρόπουλος, Παπαδόπουλος (77′ Ράπτης), Καταγής, Κρητικός, Γεωργούλης, Ευθυμιάδης, Κακκαβάς (71′ Μητρόπουλος), Λοϊζίδης, Παντελίδης, Μανουλίδης (64′ Γεωργιάδης), Δανασής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Θ. Βαφειάδης, Πούλος, Μπεργιάννης, Σαλάκου, Α. Γιαχάεβ, Βελετάκος, Ρεντζής (43′ Καραμολέγκος), Μπαρσελό (84′ Τσομπανάκης), Β. Γιαχάεβ, Γκόντζος (68′ Παράσχος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money