Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1–2











Ψυχωμένο και δυνατό το Κορωπί, ήταν καλά στημένο και οι παίκτες του πήραν στην εκπνοή του αγώνα ό,τι καλύτερο μπορούσαν από τον δυναμικό και γηπεδούχο Νικολακάκη, την νίκη με 2-1! Το α’ ημίχρονο κύλησε με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στα τέρματα 0-0.
Στο β’ μἐρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα, κι έχασαν ευκαιρίες με τον Αλεξίου. Όμως, κατάφεραν να προηγηθούν 0-1 στο 50’ με σκόρερ τον εξαιρετικό Καραΐνδρο, που εκμεταλλεύθηκε ιδανικά βαθιά μπαλλιά του Ματσάγκου κι εξαπέλυσε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή…
Για κάποιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, καθώς ο Νικολακάκης είχε άγχος. Δεν ίσχυσε για πολύ όμως αυτό!
Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ στο 65' σε ανατροπή εντός περιοχής του Κωνσταντόπουλου που δεν τους δόθηκε και ισοφάρισαν στο 75’ δίνοντας νέα τροπή στο παιχνίδι. Σκόρερ ήταν ο νεαρός Κωνσταντόπουλος, ο οποίος πέτυχε γκολ με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή...
Στο τελευταίο 15λεπτο το παιχνίδι «άνοιξε», με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε το δεύτερο γκολ και την νίκη. Τα κατάφερε τελικά το Κορωπί, πάλι με σκόρερ τον Καραΐνδρο, στις καθυστερήσεις (92’), που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια των αμυντικών και πλάσσαρε ιδανικά για το 1-2, που πανηγυρίσθηκε έξαλλα από παίκτες και οπαδούς των φιλοξενουμένων…
Στον διαιτητή Μανιώτη οι γηπεδούχοι «χρεώνουν» το πέναλτυ στο 65' κι ένα κακώς ακυρωμένο γκολ του Καβάση στο 45’. Βοηθοί ήταν οι Σπυρόπουλος και Τσιαλογιάννης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Κωσταντόπουλος, Νίκας, Πτερούντιος, Τσαπανίδης, Τέρζιεφ (41' λ.τρ. Λαζαρίδης), Θεοδωρής, Σπυρίδης (86' Φακίνος), Κοκκόλης (72' Λιακουμέντας), Τσοπανάκος, Καβάσης.
ΚΟΡΩΠΙ: Ιντζόγλου, Φύτρος (81' Μουτάφης), Ζορμπάς, Πριονίδης, Ματσάγκος, Μουρούτης, Αλεξίου, Κάρο (70' Θανόπουλος), Καραΐνδρος, Μινάι (80' Γκουνέλας), Χαρίσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money