Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ: «ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ»


Με ανακοίνωσή του ο Α.Ο. Κορωπίου καλεί όλους τους υπεύθυνους του χρέους της ομάδας (από την περίοδο της Δ’ εθνικής), να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να το αποδείξουν έμπρακτα, καθώς βούληση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου -όσοι φταίνε- να πληρώσουν ό,τι τους αναλογεί για την οικονομική, υλική και ηθική ζημιά που έχει υποστεί ο σύλλογος. 
Επίσης, καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της πόλης να ενισχύσουν την ομάδα στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: 
«Με αποφασιστικότητα και τόλμη ο πρόεδρος του Α.Ο. Κορωπίου Δημήτρης Ορνάκης, έσπευσε και ρύθμισε εγκαίρως την οφειλή του συλλόγου προς τον προπονητή Βασίλη Στασινόπουλο. Έτσι η ομάδα δεν κινδυνεύει πια να υποστεί κυρώσεις (μηδενισμός, απειλή υποβιβασμού κλπ.) από την ΕΠΟ, και την Κυριακή θα κατέβει όπως της αξίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στην Μάχη Μαραθώνα. Πανέτοιμη και απαλλαγμένη από εξωαγωνιστικά βαρίδια.
Το αρχαιότερο σωματείο των Μεσογείων, όμως, εξακολουθεί να περνά την κρισιμότερη καμπή της 100ετούς και πλέον ιστορίας του και να «ματώνει» οικονομικά, εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας και ανευθυνότητας (ή μήπως δόλιας σκοπιμότητας;) κυρίως του πρώην προέδρου (επί Δ’ Εθνικής) κ. Μανασσή και των συν αυτώ. Αυτών που «κατάφεραν» μια απλή οφειλή των 1.500 ευρώ, να εξελιχθεί σε «βρόγχο» περίπου 14.500 ευρώ.
Ο Δημήτρης Ορνάκης και οι συνεργάτες του, καλούν όλους τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να το αποδείξουν έμπρακτα. Σε κάθε περίπτωση, διατρανώνουν τη βούλησή τους να κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου -όσοι φταίνε- να πληρώσουν ό,τι τους αναλογεί για την οικονομική, υλική και ηθική ζημιά που έχει υποστεί η ομάδα.
Ταυτόχρονα ζητούν από όλους τους Κορωπιώτες να κατακλύσουν με την παρουσία τους την Κυριακή το «Αντώνης Πρίφτης» και να βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να προασπίσουν όλοι μαζί (φίλαθλοι και διοίκηση) τα συμφέροντα της αγαπημένης τους ομάδας έναντι όλων όσων την έβλαψαν και εξακολουθούν να την βλάπτουν, αρνούμενοι να κάνουν αυτό που πρέπει. Το επιβάλλει η περηφάνια της πόλης, η ιστορία της και το μέλλον της νεολαίας του τόπου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money