Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0–1



Ο 20χρονος επιθετικός Γιώργος Σκαβάρας σημείωσε γκολ στο 3’ και η Δόξα Κορωπίου κατάφερε να πάρει το πολύτιμο διπλό μέσα στο Λαύριο, αφού σ’ ολόκληρο το β’ ημίχρονο δέχθηκε σφοδρή πίεση από τους γηπεδούχους αλλά άντεξε! Η Λαυρεωτική ατύχησε να μην έχει στην διάθεσή της τους τιμωρημένους από την περασμένη αγωνιστική περίοδο Παπαγεωργίου και Τζώρα ενώ αναγκάσθηκε να αντικαταστήσει λόγω τραυματισμού τους Ασλάνι (αγκωνιά στο ζυγωματικό) και Δρούγκα (διάστρεμμα)…
Η Δόξα Κορωπίου έπαιξε πολύ δυνατά, ευτύχησε να σκοράρει νωρίς και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο πίεσε τους γηπεδούχους, που φανέρωσαν αμυντικές αδυναμίες. Μετά όμως, η Λαυρεωτική πήρε την πρωτοβουλία και στο 25’ είχε δοκάρι με τον Κ. Παπαδόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, τελείωσαν το ημίχρονο με μια ακόμη ευκαιρία για γκολ από τον Σκαβάρα (44’), που σταμάτησε στο δοκάρι!
Στο β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική ήταν εμφανώς καλύτερη αλλά δεν ολοκλήρωσε ποτέ σωστά, τις ευκαιρίες της. Πιο σημαντική ήταν η ευκαιρία του 80’ όταν ο Κ. Παπαδόπουλος γύρισε την μπάλλα σε κενό τέρμα αλλά οι Τσιριγώτης και Πάνου δεν κατάφεραν να την σπρώξουν στο τέρμα! 
Λίγο νωρίτερα (78’)  ο Γκαβασιάδης της Δόξας, είχε κι άλλη προσπάθεια στο δοκάρι του Λἀμπρου... Έτσι, το ματς τελείωσε με την ανακούφιση των παικτών και παραγόντων της Δόξας ότι πήραν μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας νίκη ενώ οι της Λαυρεωτικής έμειναν με το παράπονο ότι όσο κι αν προσπάθησαν, οι φάσεις δεν «τους βγήκαν».
ΣΚΟΡΕΡ: 3' Σκαβάρας.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 25’ Κ. Παπαδόπουλος – 44' Σκαβάρας, 78’ Γκαβασιάδης.
Καλοί αλλά διστακτικοί σε πολλές αποφάσεις τους οι διαιτητές Γαλάνης, Μπουξμπάουμ – Β. Τζαφόλιας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Ασλάνι (46' λ.τρ. Μιχαλόπουλος), Δ. Χασιώτης, Παντελιάς, Χουσεΐν, Πάνου, Μακρής, Παπακωσταντίνου, Τσιριγώτης, Κ. Παπαδόπουλος, Κ. Δρούγκας (55' λ.τρ. Τσιαούσης).
ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Μυλωνάς, Λυμπερόπουλος, Μαρινάκης, Τσεβδερίκοβ, Τούντας, Βάρδας, Μπονές (46’ Ιορδ. Παπαδόπουλος), Δ. Μάζης, Δάβαρης (70' Σιδέρης), Γκαβασιάδης (85' Αμπεντινάι), Σκαβάρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money