Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Sports Med Club: ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ




Το Sports Med Club είναι το πιο καλό κέντρο ανθρώπινης υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Παρέχει ιατρικές αξιολογήσεις, θεραπείες μετατραυματικής αποκατάστασης σε αθλητές και αθλήτριες, λιπομετρήσεις, πελματογραφήματα και εργομετρήσεις.
Επίσης, στον χώρο του Sports Med Club θα ανακαλύψετε τους τρόπους εκγύμνασης με Power Plate και Pilates. Άλλωστε, το συγκεκριμένο κέντρο έφερε πρώτο και με αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και την Κύπρο, το σύστημα υδρομασάζ Wellsystem Relax.
Το Sports Med Club είναι κτισμένο σε καταπράσινη έκταση 2.000 τ.μ. στην Κάντζα Παλλήνης, με άνετους χώρους και ευχάριστο περιβάλλον, πολύ κοντά στην έξοδο 17 της Αττικής οδού.
Οραματιστής και δημιουργός του κέντρου είναι ο Νίκος Ξαγοράρης, γνωστός για την έντονη πολυετή δραστηριότητά του στους αθλητικούς χώρους. Μαζί με τον γιο του Μπάμπη Ξαγοράρη, εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των σωματείων της ευρύτερης περιοχής. Οι έμπειροι συνεργάτες τους μεριμνούν ώστε οι ασθενείς – πελάτες να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ αλλά και των γύρω περιοχών (ιδιωτικές ακαδημίες, ανεπίσημες ομάδες και ιδιώτες αθλητές κάθε επιπέδου), επιλέγουν για τους αθλητές και τις αθλήτριές τους το Sports Med Club για τις φυσικοθεραπείες τους, προκειμένου να επιτύχουν την καλύτερη αποθεραπεία στον ιδανικότερο (ανάλογα με το πρόβλημα) χρόνο!
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, ο Νίκος και ο Μπάμπης Ξαγοράρης εύχονται σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, όλων των αθλημάτων, να είναι υγιείς, να χαίρονται τον αθλητισμό και να προσφέρουν αθλητικές συγκινήσεις στους φιλάθλους, μέσα στο πλαίσιο που ταιριάζει στη νεολαία μας!
Η διεύθυνση του Sports Med Club είναι Αιγαίου 19, Κάντζα Παλλήνης, τηλ. 210-6666566.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money