Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΡΚΟ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2–1

Στιγμιότυπο από την περυσινή αναμέτρηση Μαρκό - Γλυκών Νερών 2-2


Το πολύ άγχος παραλίγο να στοιχίσει την νίκη 2-1 στην Μαρκό, που προηγήθηκε 2-0 αλλά στο τέλος ανησύχησε σοβαρά από τις χαμένες ευκαιρίες των Γλυκών Νερών να ισοφαρίσουν. Τα Γλυκά Νερά δεν δήλωσαν τον Κουτρουμάνο λόγω κάποιου προβλήματος στο δελτίο του, κι έτσι παρουσιάσθηκαν με αλλαγές στην 11άδα τους.
Το α’ ημίχρονο κύλησε δυνατό με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά συνεχή κίνηση της μπάλλας στις δύο πλευρές του αγωνιστικού χώρου (πάνω-κάτω).
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ με τον Λουκή στο 25’ αλλά ο Ρισβάς που ανέλαβε την εκτέλεσή του έκανε κακό κτύπημα και ο πολύ καλός Γερογιάννης απέκρουσε. 
Η Μαρκό είχε δύο παίκτες που ήξεραν να κρατούν καλύτερα την μπάλλα (Μουσαράι, Γαλάνης), κι έφτιαξαν δύο ευκαιρίες με τον Ρεγκάκο και τον Γαλάνη στο διάστημα αυτό. Επίσης, τα Γλυκά Νερά είχαν 3 καλές φάσεις για γκολ, με Νάνο, Λουκή και Γάσπαρη.
Με την έναρξη του β’ μἐρους οι γηπεδούχοι πήραν αμέσως πρωτοβουλία στις κινήσεις και κατάφεραν να προηγηθούν 2-0! 
Στο 50’ ο Ρεγκάκος πήρε ωραία μπαλλιά, βγήκε μόνος του απέναντι στον Τσούκα και πλάσσαρε για το 1-0. Λίγο αργότερα (63’), με πέναλτυ (σε χέρι αμυντικού) ο Μουσαράι έκανε το 2-0. 
Ήταν το διάστημα που η Μαρκό έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί ευκαιρίες και ζήτησαν κάποια σφυρίγματα (που σύμφωνα με τους ίδιους τα εδικαιούντο αλλά ουδέποτε τους δόθηκαν).
Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, καθώς τα Γλυκά Νερά στο 78’ μείωσαν 2-1 με κεφαλιά του Αναστασάκη, το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο των φιλοξενουμένων! 
Η Μαρκό, με τον Γερογιάννη και τον Σότα πρωταγωνιστές, έδειχνε εξαιρετικά αγχωμένη και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρατήσει την νίκη. Ο Θεοφάνους σε τετ-α-τετ έκανε πλασέ πάνω στον τερματοφύλακα, ο Λουκής «βρήκε» δοκάρι (85’) και ο Γάσπαρης είχε προσπάθεια άουτ, καθώς ο Σότα «καθάρισε» δύο ακόμη κρίσιμες φάσεις. Στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι ένιωθαν αδικημένοι που δεν πήραν την ισοπαλία!
Ο διαιτητής Αρ. Γαλάνης «εγκαλείται» από τους φιλοξενούμενους για δύο τουλάχιστον σφυρίγματα που δεν έδωσε στο β’ ημίχρονο (ένα έμμεσο, κι ένα πέναλτυ ακόμη)! Καλοί ήταν στις υποδείξεις τους οι βοηθοί Λάμπρου και Ρούντος.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας (83' Βοροκλινιώτης), Σιδέρης, Σότα, Κωστής, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου (90' Μπάστας), Ρεγκάκος, Μουσαράι, Λεβέντης (54' Ντούσης).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας (82' Γ. Παπάζογλου), Θεοφάνους, Καγιώργης (58' Γιαννούλης), Αναστασάκης, Νάνος (67' Χρ. Αντωνόπουλος), Λουκής, Ρισβάς, Παναγόπουλος, Θανατής, Λάσκαρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money