Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–0






















Με σκόρερ τον 19χρονο σέντερ-φορ Ηλία Βασιλό, ο Παλληνιακός νίκησε 1-0 τον Εθνικό Ν. Μάκρης καθώς και οι δύο ομάδες φάνηκαν αγχωμένες, προφανώς λόγω της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και είχαν την ατυχία να αγωνισθούν με παίκτη λιγότερο από το 65’ αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο νεαρός αμυντικός χαφ Κούνας.
Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Έπαιζε ουσιαστικά με 9 παίκτες, αφού οι Κωνσταντόπουλος και Κότσι δεν είχαν θεωρημένα δελτία υγείας και αντικαταστάθηκαν την τελευταία στιγμή! Μάλιστα, για να συμπληρώσει τους 3 μικρούς, ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Σιμιτζόγλου, αναγκάσθηκε να χρησιμοποιήσει ως σέντερ-φορ τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Καρύπη!
Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αξιόλογα στοιχεία στο παιχνίδι τους και μόνο η προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν το τέρμα που δέχθηκαν από αμυντικό λάθος δεν στέφθηκε από επιτυχία, παρά το γεγονός ότι είχαν παίκτη παραπάνω στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου…
Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:
5’: έπειτα από φάουλ του Μπερέτη, ο Μπλιάμπλιας από καλή θέση στην περιοχή, έστειλε την μπάλλα άουτ.
18’: ο Κοβάνης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Καραλής δεν συγκράτησε την μπάλλα και ο Βασιλός με πλασέ σκοράρισε 1-0.
19’: Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μαγγίνας με σουτ είχε δοκάρι!
52’: έπειτα από κόρνερ του Μπερέτη και άστοχη έξοδο του Καραλή, η μπάλλα βρήκε σε κεφάλι αμυντικού του Εθνικού, πήρε τροχιά προς την εστία αλλά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
54’: ο Εθνικός Ν. Μάκρης είχε νέο δοκάρι, σε κεφαλιά του Ζιάγκου.
57’: ωραία μπαλιά του Κοβάνη στον ξεμαρκάριστο Μπερέτη, που επιχείρησε αδύναμο σουτ, εύκολο για τον τερματοφύλακα.
61’: παρά λίγο η ισοφάριση για τον Εθνικό. Ο Μαγγίνας εκτέλεσε φάουλ κι ο Χριστοφιλέας είδε την μπάλλα να φεύγει ξυστά άουτ από το δοκάρι του!
65’: αποβάλλεται ο Κούνας με 2η κίτρινη κάρτα, γιατί πέταξε την μπάλλα έξω…
74’: σουτ από πλάγια θέση του αμαρκάριστου εντός περιοχής Μαγκουσοχατζάκη, μόλις άουτ.
82’: σουτ του Κοβάνη, από καλή θέση ψηλά άουτ.
92’: τρομερό σουτ του Μασούρα μόλις άουτ!
Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει η απόδοση του Μπλιάμπλια, ο οποίος ήταν σταθερός και σοβαρός, τόσο ως αμυντικός χαφ στο α’ μέρος όσο και ως στόπερ στο β’ (μετά την είσοδο του Δημητρακάκη). Καλή ήταν γενικά η άμυνα του Παλληνιακού, που αντέδρασε σωστά στο διάστημα που η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Εθνικός όσο έπαιζε με δέκα παίκτες ο Παλληνιακός, πίεσε όσο μπορούσε αλλά δεν κατάφερε τελικά να παραβιάσει την εστία του Χριστοφιλέα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία: Ζαχαρόπουλος – Γουρνιάς, Μακρής.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας (65' Δημητρακάκης), Κούσης, Αλβανός, Καλούδης, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Κούνας, Βασιλός (85' Τσανακτσής), Μπερέτης, (67' Καββαδίας), Κοβάνης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος (85' Μασούρας), Μαγκουσοχατζάκης, Κοκκίνη, Βιβικίδης, Χατζόπουλος, Ελευθερίου (56' Φυτιλής), Χ. Αηδόνης, Καρύπης (46' Ζιάγκος), Μαγγίνας, Σ. Αηδόνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money