Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ: ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ


Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΦΕΤΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ 
Ο Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου άρχισε τη προετοιμασία του από την Δευτέρα 26 Αυγούστου για το νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Την ομάδα στηρίζουν ο πρόεδρος Βαγγέλης Παρδάλης και ο γενικός αρχηγός Τάκης Καλλής, οι οποίοι επιζητούν την βοήθεια των συγχωριανών τους ώστε να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες της ερχόμενης περιόδου. Στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε ο Δημήτρης Μέξης, που θέλει να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.
Οι ίδιοι σχεδόν παίκτες με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, θα αποτελέσουν και την εφετινή ομάδα. Πρόκειται στην πλειοψηφία τους για ποδοσφαιριστές από την περιοχή του Πολυδενδρίου, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Οι Δημήτρης Τριανταφύλλου (πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος γ’ κατηγορίας), Γιάννης Κατσαντώνης, Θανάσης Μπουλέκος, Στέφανος Μαγγανιάρης, Σωτήρης Αδάμης, Κώστας Παρδάλης, μαζί με πολλούς ακόμη παίκτες, αναμένεται να σχηματίσουν δυναμικό σύνολο. Η προετοιμασία του Μαύρου Αετού συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις.
* Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ορίσθηκε την Κυριακή 8/9 με τον Διόνυσο.
* Επίσης, άρχισαν την περασμένη εβδομάδα και οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου, με υπεύθυνο προπονητή τον Δημήτρη Ζουβερέλλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money