Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Ο Γιώργος Νικολάου ανακάλεσε τις υβριστικές εκφράσεις που εξαπέλυσε στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. κατά του προέδρου Γιώργου Παπαμακάριου και ζήτησε συγγνώμη.
Παίρνοντας τον λόγο προ ημερησίας διατάξεως στην συνεδρίαση της Δευτέρας 9/9, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Νικολάου, απευθυνόμενος στον κ. Παπαμακάριο τόνισε: «Θἐλω να ζητήσω συγγνώμη για πράγματα που είπα και δεν έπρεπε! Είπα ότι έχει γίνει νταραβέρι (σ.σ. για την μεταγραφή του διαιτητή Κορδολαίμη), γιατί έτσι μου το μετέφερε ο Ηλίας Μικρόπουλος αλλά ποτέ δεν είπα και δεν εννόησα ότι υπάρχει χρηματισμός! Άλλωστε σε ξέρω τόσα χρόνια και μου είναι αδιανόητο να κάνω οποιαδήποτε παρόμοια σκέψη ή περίπτωση τέτοιας συμπεριφοράς. Φυσικά διατηρώ τις απόψεις μου για τον τρόπο που διοικείς την Ένωση»…
Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος, απάντησε: «Θα κάνω δεκτή την συγγνώμη σου εφ’ όσον γίνει γραπτώς και δημοσίως, όπως έκανες με τις δημοσιεύσεις των δηλώσεών σου στις εφημερίδες, με τους ανοίκειους χαρακτηρισμούς. Όσο είσαι σύμβουλος του Δ.Σ. δεν μπορείς να κακοχαρακτηρίζεις δημόσια άλλα μέλη του συμβουλίου! Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς με τον τρόπο διοίκησης της όποιας πλειοψηφίας αλλά τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν αποτελούν συμβατή συμπεριφορά μέλους του Δ.Σ.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money