Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2-2

Παρ’ ότι προηγήθηκε 2-0, ο γηπεδούχος Πρωτέας δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, αφού η Άρτεμις, με την εμπειρία των Καραμανίδη και Κουνελάκη, «έκλεψε» την ισοπαλία 2-2! Δυνατός και αποφασισμένος για τη νίκη εμφανίσθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Πρωτέας. Διατήρησε την υπεροχή στις κινήσεις και δημιούργησε ευκαιρίες, κυρίως με τον Χοτζάλι. Πάντως, τους φιλοξενούμενους επηρέασε και ο σοβαρός τραυματισμός του Σοτάι (21’) στο γόνατο. Ο παίκτης μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και μετά σε νοσοκομείο...
Η ανωτερότητα του Πρωτέα μετουσιώθηκε σε γκολ: Το σκορ (1-0) άνοιξε στο 39’ ο Μαραγκός με δυνατό βολέ μέσα από την περιοχή. Το 2-0 έγινε στο 56’ με κοντινό πλασέ του Χρήστου. Την ώρα εκείνη στην εξέδρα επικρατούσε ένταση μεταξύ αντιπάλων οπαδών αλλά στον αγωνιστικό χώρο, λίγο έλειψε να γίνει και το 3-0 με τον Χοτζάλι, που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 64’.
Η ατμόσφαιρα άρχισε να αλλάζει όταν στο 66’ η Άρτεμις κέρδισε πέναλτυ. Το έκανε ο Χύκα, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην εκτέλεση ευστόχησε ο Καραμανίδης (2-1). Από το σημείο αυτό, οι γηπεδούχοι έχασαν την αυτοκυριαρχία τους και ακολούθησαν τακτική που έδωσε δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πάρουν πρωτοβουλίες και τελικά να ισοφαρίσουν στο 81’ με τον Κουνελάκη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε κακή συνεννόηση των αμυντικών του Πρωτέα και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Οι επιθέσεις των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού -όταν χρειάσθηκε- ο τερματοφύλακας Κόλλιας πραγματοποίησε δύο καλές επεμβάσεις.
Λίγο πριν το τέλος, απεβλήθη ο Βασιλείου (που έπρεπε να έχει αποβληθεί νωρίτερα) με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Χοντζάλη.
Ο διαιτητής Καπόγλης δεν έκανε λάθη αλλά έπρεπε να ήταν πιο αποφασιστικός στα πειθαρχικά παραπτώματα. Βοηθοί: Καραπάνος, Μήταρης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Χύκα, Γεσιλάι, Λάπα, Λάζαρης, Διαμάντης, Χρήστου (85’ Κούλιμπης), Τζανής, Μαραγκός, Χοτζάλι, Καλιανιώτης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κόλλιας, Καββαθάς (46’ Ν. Πελέκης), Σερμαγιάς (60’ Κουνελάκης), Βασιλείου, Δημητρίου, Λένο, Χαρίσης, Τσανακτσής, Τσουκαλάς, Καραμανίδης, Σοτάι (21’ Δαρβής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money