Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ



Μετά από συζητήσεις δύο μηνών, ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε η συνεργασία του Α.Ο. Κορωπίου με την ΠΑΕ Ολυμπιακός στα τμήματα υποδομών. Η διοίκηση του Κορωπίου και ο πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης, προέβη στην ανακοίνωση, με την ικανοποίηση ότι η συνεργασία θα αποφέρει σημαντικά αγωνιστικά οφέλη στον δημοφιλή σύλλογο του Κορωπίου, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία στην οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών.
Σημαντικότερη, πάντως, είναι η είδηση της επιστροφής στα ποδοσφαιρικά πράγματα του Α.Ο.Κ. του παλιού επιτυχημένου προέδρου Παναγιώτη Πάντου, ο οποίος με την γνώση και την ιστορία του στο άθλημα, ανέλαβε υπεύθυνος των συγκεκριμένων ακαδημιών. Θυμίζουμε ότι επί προεδρίας του κ. Πάντου, το Κορωπί κέρδισε τίτλους και «μεσουράνησε» στις εθνικές κατηγορίες που αγωνιζόταν!
Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών τοποθετήθηκε ο πολύ έμπειρος του χώρου Φώτης Μπαλτίδης, ένα ακόμη γεγονός που δίνει εγγυήσεις για την σωστή οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών του Α.Ο.Κ. σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Συνεργάτες ανακοινώθηκε ότι θα είναι οι κ.κ. Κοντάκης, Τσολάκης, Χανιώτης, Πάντου, Αλεξίου.
Με σύνθημα «Έλα με τους καλύτερους», ο σύλλογος του Κορωπίου καλεί τα παιδιά της περιοχής να εγγραφούν στα νέα προγράμματα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 694.2507681.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money