Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΔΟΞΑ Κ.: ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΙΑΚΟΥΤΣΗ



Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του προέδρου της Δόξας Κορωπίου Νίκου Λιακούτση, στην επιστολή διαμαρτυρίας των παικτών με την οποία ζητούν να ικανοποιηθούν με την καταβολή συμφωνηθέντων οδοιπορικών.
Στην δική του εκδοχή, ο πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου υποστηρίζει ότι η προσφορά των συγκεκριμένων παικτών δεν ήταν η συμφωνημένη και ότι δεν τους οφείλεται τίποτα επειδή είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο για κακή απόδοση στην διάρκεια του πρωταθλήματος.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Λιακούτση έχει ως εξής: «Είναι ντροπή και κοροϊδία στις μέρες μας, η προσφορά των συγκεκριμένων παικτών να είναι ανύπαρκτη. Η συμφωνία που έκανε η ομάδα με τους παίκτες εκπληρώθηκε με συνέπεια και με το παραπάνω.
…Εκτός κι αν θεωρούν μη σωστό το ομαδικό πρόστιμο που επέβαλε το Δ.Σ. στους ποδοσφαιριστές για την κάκιστη βαθμολογική θέση της ομάδας και τους 9 μόνο βαθμούς που συγκέντρωσε στον α’ γύρο του πρωταθλήματος!
Στα χρονικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν υπάρχει πρόεδρος και Δ.Σ. ομάδας που να δίνει πριμ σε ισοπαλίες και να πηγαίνει τους παίκτες της ομάδας σε ταβέρνες για να τους αναπτερώσει το ηθικό, ειδικά στον α’ γύρο που είχαμε μόνο 9 βαθμούς!
Κατόπιν τούτου θεωρούμε αδύνατο να χρωστάει η ομάδα χρήματα σε παίκτες που ίδρωσαν για την φανέλα... Μάλιστα, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. ευεργέτησαν μερικούς από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, σε προσωπικές τους ανάγκες εκτός ομάδος».          

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money