Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ: «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ»


O πρόεδρος της Νίκης Δροσιάς Γιάννης Μπέτσης, σε πρώτο πλάνο

Ο πρόεδρος της Νίκης Δροσιάς Γιάννης Μπέτσης, μας απέστειλε το κείμενο της ομιλίας του στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ. Ένα από τα δύο σωματεία που μίλησαν γι' αυτά τα οποία όλοι συζητούν, όλο τον χρόνο, στην Ανατολική Αττική, ήταν η Νίκη Δροσιάς, δια του προέδρου της Γιάννη Μπέτση, που είπε χονδρά πράγματα. Μίλησε για οργάνωση, που θέλει να ασκήσει πολιτική στον χώρο και να καθορίσει τις εξελίξεις. Και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ απάντησε άλλα αντί άλλων, γιατί πολιτεύεται με βάση τις προσωπικές του φιλίες και ευκαιριακές συμμαχίες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις στην ΕΠΣΑΝΑ, δυστυχώς.
Δημοσιεύουμε το πλήρες κείμενο των απόψεων του κ. Μπέτση: «Κύριε πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι – παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων, θα μπω κατευθείαν στην ουσία, ξεκινώντας από τη διαιτησία. Εμείς, ως Νίκη Δροσιάς, έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Την συγκεκριμένη Επιτροπή της Ένωσης και πρωτίστως από τον αόρατο, αλλά ισχυρό άνδρα, τον παράνομο, όπως λέγεται και γράφεται γενικώς, Ηλία. Αναφέρομαι στον κ. Μικρόπουλο, ο οποίος κατά γενική ομολογία κινεί τα νήματα, επειδή λέει τον φοβούνται οι διαιτητές και γι’ αυτό το λόγο -επειδή τον φοβούνται- δεν παραστρατούν, δεν κάνουν  παιχνίδια προσωπικά! Δηλαδή, οι διαιτητές της Ένωσης θέλουν έναν μπαμπούλα, για να κάνουν το καθήκον τους, να κάνουν τη δουλειά τους… Διαφορετικά, προφανώς επειδή έχουν ροπή προς το έγκλημα, θα προχωρούσαν σε καταστροφές; Αστεία πράγματα… Είναι τόσο γελοίο το επιχείρημα, που προβάλλεται κι από επίσημα χείλη, που πραγματικά καταντάει ανάξιο σχολιασμού.
Η διαιτησία της ΕΠΣΑΝΑ έχει μείνει πίσω, έτη φωτός. Δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις, δεν επιμορφώνεται. Παρ’ όλα αυτά, συμπεριφέρεται σαν το τρίτο σώμα στρατού, σαν τον εκτελεστικό βραχίονα μιας οργάνωσης, που θέλει να κατευθύνει, να ασκήσει πολιτική στον χώρο, να καθορίσει τις εξελίξεις. Οι ιθύνοντες, ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουν πως σ’ αυτή τη ζωή, αργά ή γρήγορα, ο καθένας παίρνει ό,τι του αναλογεί. Και τα δανεικά επιστρέφονται με τόκο.
Η Νίκη Δροσιάς πλήρωσε εφέτος 40.000 ευρώ για λειτουργικά έξοδα. Κατέβασε 10 ομάδες στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ. Με άλλα λόγια, είναι από τους καλύτερους πελάτες. Από τα λεφτά που έδωσε στον κορβανά της Ένωσης πληρώθηκαν διαιτητές, βοηθοί, παρατηρητές, γιατροί. Δώσαμε για διαιτησίες κοντά 10.000 ευρώ. Η ομάδα μας, όμως, ενώ ήταν καλοπληρωτής, δεν αντιμετωπίσθηκε με τον δέοντα σεβασμό. Είναι γνωστό σε όλους ότι εμείς δεν αγοράζουμε, ούτε πουλάμε. Όπως σεβόμαστε τον καθένα, ωστόσο, απαιτούμε να μας σέβονται.
Κύριε πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι, που κι εσείς είστε στην ίδια μοίρα, βάζετε βαθιά κάθε χρόνο το χέρι στην τσέπη, αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω. Με την ευκαιρία, λοιπόν, θα πω και κάτι άλλο, που αφορά τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ. Ποτέ μην θεωρήσετε δεδομένη την ψήφο της Νίκης Δροσιάς. Ποτέ. Κι όταν έρθει η ώρα, θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money