Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Κ.




Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο και την διοίκηση της Δόξας Κορωπίου μας κοινοποίησαν επτά παίκτες της ομάδας που έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να σώσουν και να κρατήσουν την Δόξα στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ.
Ζητούν να ικανοποιηθούν, με την καταβολή των συμφωνηθέντων οδοιπορικών.
Συγκεκριμένα στην επιστολή τους αναφέρουν: «Είναι τουλάχιστον ντροπή στις μέρες μας, να υφίσταται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τέτοια κοροϊδία, εκμετάλλευση και ασέβεια, σε παίκτες που προσέφεραν και προσφέρουν τα μέγιστα σε μια ομάδα. Καλούμε, λοιπόν, την διοίκηση της Δόξας Κορωπίου να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις της, που δόθηκαν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική (παρουσία του προπονητή), όπως συνεπείς φανήκαμε κι εμείς, και να μην προβάλλει γελοίες δικαιολογίες και υπεκφυγές. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από τα συμφωνημένα οδοιπορικά των μηνών της αγωνιστικής περιόδου που έληξε! Αυτά που δεσμευθήκατε με τον λόγο σας, κύριε Λιακούτση»!

Υπεύθυνα: Ανδρεάδης Γιώργος, Πλίτσης Αργύρης, Παππάς Γιώργος, Μαραγκός Αναστάσιος, Λιούμης Δημήτρης, Κοτζάι Άλντο, Κουμπέγια Κλάιντ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money