Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΤΟ Α' ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»




Την Κυριακή 7/6/2015 ο Α.Ο. Διονύσου οργανώνει το πρώτο τουρνουά ακαδημιών «Διόνυσος», για τμήματα Junior και Παμπαίδων.
Προς μεγάλη τιμή και χαρά των διοργανωτών, την εκδήλωση τιμούν πολλές ομάδες με την παρουσία τους, σε ένα εγχείρημα που πρώτη φορά υλοποιείται στον Διόνυσο και η διοίκηση του φιλοπρόοδου συλλόγου ευελπιστεί του χρόνου -με μεγαλύτερη εμπειρία- η διοργάνωση αυτή, η οποία θα καθιερωθεί ως θεσμός πλέον στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου, να διαρκέσει περισσότερες ημέρες με ακόμη περισσότερες ομάδες.
Οι σύλλογοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Α.Ο. Διονύσου ήταν τα τμήματα Junior των Α.Ο. Σταμάτας, Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και Maroussi Athletic Club, όπως και τα τμήματα Παμπαίδων Α.Ε. Κηφισιάς, Α.Ο. Σταμάτας, Νίκη Δροσιάς και Arsenal Αφιδνών. Φυσικά συμμετέχουν και τα τμήματα ακαδημιών του διοργανωτή συλλόγου.
Η δραστηριότητα αυτή είναι αφιερωμένη στον Σύλλογο Φίλων και Υποστηρικτών Πασχόντων Θαλασσαιμίας «Φύσις», ο οποίος θα διαθέσει και έντυπο ενημερωτικό υλικό, για να γνωρίσουν όλοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πάσχοντες από την νόσο στις μέρες μας.
Κλήθηκαν όλοι οι δημότες Διονύσου, όλοι οι γονείς των παιδιών που συμμετέχουν, να επισκεφθούν το γήπεδο Διονύσου την Κυριακή 7/6, από τις 9 το πρωί που θα ξεκινήσουν τα τμήματα Junior, μέχρι αργά το απόγευμα που θα ολοκληρωθούν οι αγώνες των Παμπαίδων, για να χειροκροτήσουν τα μικρά αστέρια όλων των ομάδων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money