Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΑΡΕΣΚΩΝ!



Με πολλή μεγάλη δόση αυταρέσκειας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια» και χαρακτηρίζει ως επιτυχημένη την πορεία των διαιτητών του κατά την αγωνιστική περίοδο που έληξε στην ΕΠΣΑΝΑ!!! «Κούνια που τους κούναγε»!
Οι υπεύθυνοι του Συνδέσμου που υπογράφουν την ανακοίνωση, πρόεδρος Ηλίας Ντάφλος και γραμματέας Σταύρος Σούλος, δεν ρώτησαν τους παράγοντες των σωματείων την άποψή τους αλλά έκριναν με κριτήριο εντελώς υποκειμενικό το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους…
Συγχαρητήρια! Δεν απομένει παρά να ορίσουν την άσχετη από κανονισμούς διαιτησίας κ. Μαραγκού (εμείς έτσι την θεωρούμε), να κάνει μάθημα διαιτησίας…
Μάλιστα, για επιβράβευση της «επιτυχημένης πορείας των διαιτητών του», ο Σύνδεσμος οργανώνει προς τιμή τους δωρεάν συνεστίαση, σήμερα Παρασκευή 12/6/2015 (ώρα 9 μ.μ.) στον χώρο Αγνάντι της Ραφήνας. Καλά να περνάτε!
Πάντως, δεν φταίνε πάντοτε τα παιδιά (δηλαδή οι διαιτητές), που τα σωματεία ταλαιπωρούνται και διαμαρτύρονται (σε πάρα πολλές περιπτώσεις) για τις διαιτησίες τους. Φταίνε εκείνοι που τους ορίζουν σε λάθος αγώνες! Και δεν είναι άλλοι από τα δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας Ηλία Ντάφλο και Σταύρο Σούλο, οι οποίοι μαζί με τον Ηλία Μικρόπουλο, έχουν κάνει έξαλλους πολλούς παράγοντες ομάδων.
Ας είναι… Η αδήριτη καθημερινότητα του ποδοσφαίρου θα τους δείξει τον σωστό δρόμο και θα τους οδηγήσει αργά ή γρήγορα στα …αζήτητα! Εκτός κι αν αποσυρθούν διακριτικά, τώρα με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, για να εξυπηρετήσουν και την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money